Căpuşele NU au invadat Capitala, spune Primăria Municipiului Bucureşticapusa2
capusa2

"De la inceputul anului pana in prezent, la nivelul Primariei Municipiului Bucuresti nu a fost inregistrata nicio informare/sesizare din partea Directiei de Sanatate Publica sau a altor institutii abilitate, avand ca obiect semnalarea acestui fenomen (n.r. invazia căpuşelor) in Bucuresti", au precizat reprezentanţii Primăriei Capitalei.

Ca urmare a faptului ca la nivelul anului 2011 a fost semnalata prezenta capuselor in unele zone verzi din Municipiul Bucuresti, pentru a preintampina evolutia necontrolata a acestui vector, Primarul General a initiat un proiect de hotarare- care a fost aprobat prin HCGMB nr. 53 din martie 2012 – potrivit caruia toti detinatorii, proprietarii ori administratorii spatiilor verzi au obligatia de a aplica tratamente impotriva capuselor, informează Primăria Capitalei.

Astfel, ca urmare a incalzirii vremii, Adminstratia Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti, institutie din subordinea PMB, a realizat, in urma cu doua saptamani, in parcurile pe care le administreaza, tratamente de prevenire a aparitiei  capuselor si, imediat ce conditiile meteo o vor permite, se va initia o a doua etapa de tratare a zonelor verzi din parcuri.

O alta institutie din subordinea PMB, Administratia Gradina Zoologica, va aplica, imediat ce conditiile meteo o vor permite, tratamente de combatere a capuselor.

"Mentionam ca tratamentele de combatere a capuselor  nu pot fi cuprinse in cadrul Planului de Igienizare deoarece acesta a fost stabilit pentru combaterea  sobolanilor si tantarilor, vectori cu arie de raspandire foarte mare care se dezvolta preponderent pe domeniul public. Capusele au arie de dezvoltare punctuala, numai in zona spatiilor verzi si acolo unde este semnalata prezenta cainilor comunitari", au precizat reprezentanţii Primăriei Capitalei.

Etichete: căpuşe, invazie, Primăria Capitalei, realitatea

0/0 COMENTARII
cora
19 apr 23:16
+0
VOTURI
-0

oameni buni ce a schimbat oprescu ?? imi rup masina peste tot in bucuresti nu a facut nimic nimic ...face totul de matuiala copilul meu sta in casa pentru ca parcurile sunt invadate de capuse

manea
19 apr 23:14
+0
VOTURI
-0

HOTIE pe fata OPRESCU ESTE ZERO ...baga banii in bancile din elvetia ...dar in curatarea parcurilor de capuse nu!

dora
19 apr 23:11
+0
VOTURI
-0

vom vedea cine te mai voteaza oprescule..bucurestiul nu a existat pentru tine doar binele familie tale si al tau ..te-ai imbogatit pe urma noastra …nu ies cu copilul in parc de frica capuselor

cosmin
19 apr 23:08
+0
VOTURI
-0

ero statistici oprescu nu a rezolvat nici 10% din proiecte ..dai dovada de om fara carte ..nu stie sa vorbeasca face greseli gramaticale daca asta e om de politica.......nu a avut grija cu aceste capuse sa ne apere sa curete parcurile din bucuresti

cici
19 apr 23:05
+0
VOTURI
-0

Oprescu nu a facut mai nimic in astia 4 ani in care a fost in fruntea primariei generale a capitalei. De ce l`ar mai vota lumea? O se ne manance insectele o sa murim din cauza acestui om

fane
19 apr 23:03
+0
VOTURI
-0

Nu mai este un secret ca a ignorat problemele majore ale comunitatii cum ar fi:igiena, asfaltarea, decongestionare spatilor ocupate abuziv de tot felu de comercianti dubiosi, circulatia , parcuri, cainii comunitari, parcarile etc. Oare de ce a mai putea vota un astfel de individ care n-a facut decat san e sfideze pe noi bucurestenii?! Asa si cu capusele

ana
19 apr 23:01
+0
VOTURI
-0

Faptul ca Oprescu s-a jucat de-a Primarul General al Bucurestiului ne demonstreaza ca nu a avut grija de oamenii din bucuresti sa ne scape de aceste capuse infecte

andy
19 apr 22:53
+0
VOTURI
-0

Asta este efectul neglijentei, indiferentei lui Oprescu la capitolul caini comunitari. Era de asteptat sa se intample ceva rau si sa aflam ca la urgenta sunt peste 10 cazuri pe zi muscate de aceste capuse ,tragandu-se un semnal de alarma.

biti
19 apr 00:06
+0
VOTURI
-0

Intradevar asa este sunt capuse peste tot si inca o data se dovedeste cat de incapabil este oprescu care nu face nimic pentru noi, in doare fix in pix…rusinos sa scapam odata de el.

dior
19 apr 00:06
+0
VOTURI
-0

Mai rau ca in evul mediu!!! Ce mai urmeaza, ciuma, holera? Oprescule ce ne-ai facut, unde vrei sa ne arunci, in groapa mizeriei.. Este strigator la Cer!

olimp
19 apr 00:05
+0
VOTURI
-0

Acest primar a facut numai stricaciuni! sa plece de la primarie, sa lase oameni care stiu sa-si faca treaba!!

apa
19 apr 00:05
+0
VOTURI
-0

Nici nu ma mira! Primarul Oprescu este un om de nimic, sa ii fie rusine a furat din bani municipalitatii. Nu este bun de nimic, nu a fost in stare sa faca un proiect pentru bucuresteni, a taiat panglici din proiectele facute de Videanu si Basescu, halal om sa isi asume munca altor

camp
19 apr 00:05
+0
VOTURI
-0

Fosila asta de oprescu are o nerusinare si o nesimtire nemaintalnita pana acum… la el orice lucru costa de 3 ori mai mult… a facut stadionul national cu 265 de milioane de euro, iar in alte tari stadioane de acelasi nivel s-au construit cu 140 de milioane..! caini peste tot.. gropi cu nemiluita… nu a fost util deloc bucurestiului timp de 4 ani!!

fruit
19 apr 00:04
+0
VOTURI
-0

Sorin a fost un primar mai luxos decat primarii din monte carlo, paris si londra!! Este cel mai risipitor primar general din istoria bucurestiului, la el comisioanele sunt mereu mult mai mari decat costul unei lucrari in sine… cum e posibil asa ceva??

mary
19 apr 00:04
+0
VOTURI
-0

ESTI UN MITOCAN, UN USL-AS MOSCOVIT!!!

manu
19 apr 00:04
+0
VOTURI
-0

Oprescu nu face 2 bani,nici ca om nici ca primar!!!

papuc
19 apr 00:03
+0
VOTURI
-0

Oprescu pentru bucuresti NIMIC doar promisiuni peste promisiuni..in patru ani care a avut sa ne arate ce poate el a stat si a lasat lucruri neterminate.

carmol
19 apr 00:03
+0
VOTURI
-0

In 4 ani tot ce a facut a fost sa isi apere doar interesele personale nu a aratat minimul interes fata de oamenii care traiesc in aceasta capitala,oameni care au fost desfigurati cu ajutorul lui indirect pentru ca nu a facut nimic in legatura cu maidanezii.

tabla
19 apr 00:03
+0
VOTURI
-0

Este normal de 4 ani tot anunta ca face ca drege,ne-am obisnuit deja deoarece stim finalul: Oprescu iese in fata presei si spune foarte degajat ca: lucrarea x se amana, lucrarea y se amana si asa trece mandata , asa prosteste electoratul....

dihanie
19 apr 00:02
+0
VOTURI
-0

Ce a facut Banditul de Oprescu in 4 ani de mandat

ca in fiecare an a furat bani de la noi

boschet
19 apr 00:02
+0
VOTURI
-0

Cu siguranta hotul de Oprescu nu va mai prinde inca un mandat la PMB. Stie toata lumea cat a furat si ca a umflat costurile proiectelor tocmai tocmai pentru a-si insusi niste bani..

lovin
19 apr 00:02
+0
VOTURI
-0

Oprescu, "un maimuţoi care râde şi păcăleşte” pe bani nostril un hot, si un incompetent.

cana
19 apr 00:02
+0
VOTURI
-0

USL-isti sunt o adunatura de oameni fara scrupule. Ar trebui exterminati precum gandacii de bucatarie. nu avem nevoie de comunism.

spada
19 apr 00:01
+0
VOTURI
-0

Oprescu un communist.. fiu de general securist...votat de prostime.

borcan
19 apr 00:01
+0
VOTURI
-0

Spre deosebire de multi capi usLASI, Elena Udrea a castigat mandatul de parlamentar de pe primul loc; sunt convins ca siai asta, nu?

geanta
19 apr 00:01
+0
VOTURI
-0

Ero statistici oprescu nu a rezolvat nici 10% din proiecte ..dai dovada de om fara carte ..nu stie sa vorbeasca face greseli gramaticale daca asta e om de politica.......

capac
19 apr 00:00
+0
VOTURI
-0

Cu siguranta hotul de Oprescu nu va mai prinde inca un mandat la PMB. Stie toata lumea cat a furat si ca a umflat costurile proiectelor tocmai tocmai pentru a-si insusi niste bani....

geo
19 apr 00:00
+0
VOTURI
-0

Fiu de general de securitate , a trecut usor prin facultate , este un medic mediocru , specializat in bataturi ,atat!!! Toarna gogosi ca asa era lectia de la securitate. sa-i aburesti pe oameni...

dorel
19 apr 00:00
+0
VOTURI
-0

M-am mirat, cum miticii, din bucuresti, l-au votat pe oprescu, de fapt, el nu avea voie sa candideze deloc, datorita acelor liste false de sustinatori, miticii, isi merita primarul, unul smecher si mincinos.....

dorl
18 apr 23:59
+0
VOTURI
-0

M-am mirat, cum miticii, din bucuresti, l-au votat pe oprescu, de fapt, el nu avea voie sa candideze deloc, datorita acelor liste false de sustinatori, miticii, isi merita primarul, unul smecher si mincinos.

denisa
18 apr 22:58
+0
VOTURI
-0

aceste capuse au invadat bucurestiul si oprescu nu face nimic da absolut nimic..este un primar jalnic care nu ii pasa de noi..

claudia
18 apr 21:40
+0
VOTURI
-0

intradevar asa este sunt capuse peste tot si inca o data se dovedeste cat de incapabil este oprescu care nu face nimic pentru noi, in doare fix in pix...rusinos sa scapam odata de el.

maria
18 apr 20:51
+0
VOTURI
-0

Daca oprescu nu a avut grija sa faca un adapost pentru maidanezi e normal ca au inceput sa apra capusele

cosmin
18 apr 20:44
+0
VOTURI
-0

-- Capusa ucigasa e peste tot in Bucuresti!. Nu lasati copiii prin parc, prin iarba, pe unde vedeti caini.. aici am ajuns (!!) mai rau ca in evul mediu! Oprescule ce ne-ai facut?

alyna
18 apr 20:39
+0
VOTURI
-0

Mai rau ca in evul mediu!!! Ce mai urmeaza, ciuma, holera? Oprescule ce ne-ai facut, unde vrei sa ne arunci, in groapa mizeriei.. Este strigator la Cer!

anda
18 apr 20:37
+0
VOTURI
-0

Daca va doare capul si aveti simptome ciudate mergeti urgent la medic, este posibil sa va fi muscat capusa…. puteti paraliza daca sunteti muscati!

aly
18 apr 20:29
+0
VOTURI
-0

Pana mai ieri ma pazeam de cainii tai, acum trebuie sa ma apar de CAPUSELE TALE! Este strigator la Cer!.. Oprescule ce ne-ai facut

alya
18 apr 20:27
+0
VOTURI
-0

Nu lasati copiii prin parc, prin iarba, pe unde vedeti caini.. pot paraliza daca sunt muscati! Nu este de gluma, aici am ajuns (!!) mai rau ca in evul mediu..

lili
18 apr 20:25
+0
VOTURI
-0

Capusa ucigasa e peste tot in Bucuresti! Nu lasati copiii prin parc, prin iarba.. Daca va doare capul si aveti simptome ciudate mergeti urgent la medic..

corina
18 apr 20:21
+0
VOTURI
-0

pameni buni, nu lasati copiii sa se joace in spatiile verzi, pot paraliza daca sunt muscati! pe surioara mea a atacat-o o capusa de genul asta chiar in ziua de paste cand am iesit in parc la leagane cu ea, dupa care mi-am petrecut ziua de paste la spital pentru a o trata... este inadmisibil ce se intampla, parca am ajuns in epoca de piatra!

Gabi Moraru
19 apr 09:40
+0
VOTURI
-0

De capusele din iarba ne scapa tratamenteleoperatorilor respectivi.De capusele portocalii(amestecat cu verde),scapam singuri:mai intai in iunie,si apoi in noiembrie.Sorin Oprescu va fi reales fara doar si poate,dar important este ca in viitorul mandat sa nu mai aiba consilieri maronii(verde+portocaliu).

elena
18 apr 20:18
+0
VOTURI
-0

oprescule ne aduci la sapa de lemn, daca o sa mai iesi primar o sa ajunga sa dispara bucurestiul de pe harta romaniei, esti o rusine istorica!! ne imbolnavesti, ne omori incet dar sigur...

Marin Ilie
19 apr 09:32
+0
VOTURI
-0

Pacat ca Sorin Oprescu nu are la indemana un tratament impotriva capuselor portocalii din Bucuresti,si din intreaga Romanie.

pascu
18 apr 20:16
+0
VOTURI
-0

in ce hal am ajuns, sa nu ne mai putem lasa nici macar copii sa se joace in parcuri!! oprescu incearca sa ascunda asta, dar acum o saptamana fetita unei vecine a fost muscata de aceste capuse ucigase....

Damian Buciu
19 apr 09:31
+0
VOTURI
-0

Sper ca cei muscati de capuse sa fie pedelistii bucuresteni.

petre
18 apr 19:48
+0
VOTURI
-0

nu mai suntem in siguranta pe nincaieri de cand e oprescu primar!!! ne e frica sa umblam pe strazi, gropi pe trotuare si pe sosele... capuse... hoti... cersetori... caini vagabonzi... oameni care cer bani pentru o parcare pe strada.... unde ajunge bucurestiul in ritmul asta sorine?

Dan Mocanu
19 apr 09:30
+0
VOTURI
-0

Sorin Oprescu stie ce are de facut;dar capusele portocalii din consiliu nu il lasa sa se defasoare.

sorin
18 apr 19:43
+0
VOTURI
-0

oprescu a adus bucurestiul asta intr-o stare deplorabila, ajungem de rasul europei cu asta ca primar!! nu face absolut nimic nenorocitu asta, e un lenes indolent..

ARABELA
18 apr 20:41
+0
VOTURI
-0

ATENTIE: capusa ucigasa e peste tot in Bucuresti! Nu va lasati copiii prin parc, prin iarba sau pe oricunde unde vedeti caini.. Daca va doare capul si aveti simptome ciudate mergeti urgent la medic, este posibil sa va fi muscat capusa!! Nu lasati copiii sa se joace in spatiile verzi, pot paraliza daca sunt muscati! Nu este de gluma, aici am ajuns (!!) , oamenii buni, mai rau ca in evul mediu!!! Si ce mai urmeaza, ciuma, holera?!!!! Opresculeeee ce ne-ai facut, unde vrei sa ne arunci, in groapa mizeriei si a umilintei? Imi este rusine ca sunt bucurestean, daca pana mai ieri ma pazeam de cainii tai mai rau decat de oameni, acum trebuie sa ma apar de CAPUSELE TALE! Este strigator la Cer! Esti depasit de situatie, mai bine demisionai!!

Dinu Tataran
19 apr 09:28
+0
VOTURI
-0

Ce sa spun!Doar niste ciumpalaci portocalii il pot acuza pe Sorin Oprescu de existenta capuselor.

popalie
19 apr 15:43
+0
VOTURI
-0

Prigoana este cel mai potrivit pentru a lupta cu Oprescu,este o persoana integra care speram ca va inlatura genul de muste scarboase ca Oprescu,o persoana care tine la familie si asa va face si la primarie, si cu siguranta Prigo va starpi cu pliciul toate capusele din Bucuresti, ca Oprescu asteapta sa castige un nou mandat ca sa faca ceva impotriva capuselor care ne pun pe toti in pericol si mai ales copii mici care merg prin parcuri cu parinti , urat oricum.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE