Primăria Capitalei nu mai plătește pentru petrecerea de Revelion din Piața ConstituțieiPrimarul general interimar al Capitalei, Ștefănel Marin Dan, a anunțat marți că la rectificarea bugetară ce va fi realizată în această lună vor fi luați toți bani rezervați pentru organizarea petrecerii de Revelion din Piața Constituției. Banii vor fi cheltuiți în schimb pentru plata subvenției pentru căldură la RADET. 

Primaria Capitalei nu mai plateste pentru petrecerea de Revelion din  Piata Constitutiei
Primăria Capitalei nu mai plătește pentru petrecerea de Revelion din Piața Constituției

Primăria Capitalei are nevoie de bani pentru a asigura bucureștenilor căldură în această iarnă. Primarul general interimar,  Ștefănel Marin Dan, va supune aprobării Consiliului General al Municipiului București un proiect de rectificare a bugetului pentru acest an prin care 50 de milioane de lei sunt luați de la instituțiile subordonate Consiliului General al Municipiului București și de la direcțiile din Primăria Capitalei pentru a plăti subvenția către RADET. 

Rectificarea va afecta drastic și bugetul alocat pentru organizarea petrecerii de Revelion din acest an. "Din păcate, în acest an, Revelionul din Piața Constituției nu va mai fi suportat din banii Primăriei Capitalei. Vom încerca să găsim sponsori", a declarat Ștefănel Marin Dan. 

Astfel, 2.250.000 lei ce fuseseră rezervați Revelionului vor merge către RADET. 

Etichete: Primăria Capitalei, RADET, rectificare bugetară, Revelion

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE