Primăria Capitalei: Nu redeschidem Arena Naţională până când nu avem o bază legalăPrimăria Capitalei refuză să redeschidă Arena Naţională până când va exista "o bază legală", au anunțat, marți, reprezentanții Primăriei Capitalei. 

Primaria Capitalei: Nu redeschidem Arena Nationala pana cand nu avem o baza legala
Primăria Capitalei: Nu redeschidem Arena Naţională până când nu avem o bază legală

"Primăria Capitalei este proprietarul construcţiei. Punctul nostru de vedere rămâne neschimbat, nu redeschidem Arena Naţională până când nu vom avea o bază legală", a declarat purtătorul de cuvânt al PMB, Alex Ichim, pentru Mediafax. .

De asemenea, vineri, PMB a trimis o adresă către ISU Bucureşti şi MAI prin care a cerut să i se prezinte prevederile legale în baza cărora stadionul ar putea fi redeschis.

"Până acum nu am primit niciun răspuns de la ei. Imediat ce vom avea aceste răspunsuri vom da şi un punct de vedere oficial", a precizat Ichim.

Tot marți, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a trimis o scrisoare către Consiliul General al Municipiului Bucureşti în care cere o hotărâre pentru ca Primăria Capitalei să-şi asume răspunderea pentru redeschiderea Arenei Naţionale şi ameninţă cu instanţa în cazul în care acest lucru nu se va întâmpla. Citește scrisoare AICI.

Pe 27 martie are loc meciul amical România – Spania, care ar fi trebuit să se joace pe Arena Naţională.

Etichete: Arena Naţională, Primăria Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h