Primăria Capitalei organizează REVELIONUL 2017 în Piaţa George Enescu. Ce artişti vor urca pe scenăREVELION 2017 BUCUREŞTI. Primăria Capitalei organizează Revelionul 2017 în Piaţa George Enescu. Vor urca pe scenă artişti precum Delia, Vunk, What’s Up, Andreea Bălan, Loredana şi Ştefan Bănică.

Primaria Capitalei organizeaza REVELION in Piata George Enescu
Primăria Capitalei organizează REVELION în Piaţa George Enescu

REVELION 2017 BUCUREŞTI. "Îmi doresc ca 2017 să ne găsească împreună, în centrul Bucureştiului! Vă invit, dragi bucureşteni, dar şi dragi turişti, să veniţi la Revelion în număr cât mai mare, alături de familie şi de prieteni, în Piaţa George Enescu. Pe 31 decembrie, Primăria Capitalei va aduce în dar un spectacol de excepţie cu cei mai iubiţi artişti ai momentului. Muzica, jocurile de lumini, artificiile şi surprizele vor transforma noaptea dintre ani într-un eveniment pe care nu îl veţi putea uita. Veniţi să spunem împreună, într-un loc emblematic din Capitală: La mulţi ani, Bucureşti! La mulţi ani, România!", transmite primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

La spectacolul care va începe sâmbătă, la ora 17.00, vor concerta Delia, Loredana, Ştefan Bănică, Holograf, BUG Mafia, Vunk, Pepe, Andreea Bălan, Corina, Proconsul, Voltaj, What's Up, Adda, Mihail şi "Camioane în mulţime".

REVELION 2017 BUCUREŞTI. Prezentatori vor fi Mihai Morar şi Diana Munteanu, iar intrarea este liberă.

Imagini live de la spectacol vor putea fi urmărite şi pe ecranele led de peste 300 de metri pătraţi care vor fi amplasate pe scenă şi în piaţă, astfel că show-ul va fi vizibil şi de pe Calea Victoriei sau din Piaţa Revoluţiei.

Momentul trecerii dintre ani va fi marcat de un foc de artificii, pe durata a 11 minute, creat cu ajutorul a aproximativ patru tone de materiale pirotehnice.

REVELION 2017 BUCUREŞTI. Primăria Capitalei invită bucureştenii să facă parte din spectacolul de Revelion, prin selfie-uri. Echipele "Selfie de Bucuresti" se vor afla în malluri, parcuri, la Târgul de Crăciun sau în Centrul Vechi, pentru a face fotografii. Potrivit Primăriei Capitalei, selfie-urile vor fi încărcate pe pagina de Facebook a evenimentului – Selfie de Bucuresti | Revelion 2017, iar de Revelion vor fi proiectate pe ecranele gigant din Piaţa George Enescu.

Etichete: revelion 2017, revelion bucuresti, revelion piaţa george enescu, revelion primăria capitalei

0/2 COMENTARII
ANETA STAN
17 nov 14:42
+0
VOTURI
-0
VREAU SĂ ÎAU LEGĂTURĂ CU ORGANIZATORUL SPECTACOLELOR PE CARE LE FACE PRIMĂRIA CPITALEI. MĂ INTRESEAZĂ SPECT DE 1DEC. 2017 ȘI REVELIONUL LA CARE SĂ PARTICIP SI EU . MII DE MULTUMIRI SI VĂ FELICIT PTR. TOT CE FACETI MINUNAT PTR BUCURESTENI.
asdfg
29 dec 10:37
+0
VOTURI
-0
Cum dracu'vine o fosta prompterista de la antene la primarie...si acum toti antenistii sunt bagati in fata...bagati-o si pe coana mita bagati-l si pe mircea badea ca rusine nu va e..

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE