Primăria Capitalei plăteşte 6 MILIOANE DE LEI pentru statuia prinţului Rainier III de MonacoPrimaria Capitalei prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic (AMPT) va plati circa 6 milioane de lei pentru realizarea statuii printului Rainier III de Monaco.

Primaria Capitalei plateste 6 MILIOANE DE LEI pentru statuia printului Rainier III de Monaco
Primăria Capitalei plăteşte 6 MILIOANE DE LEI pentru statuia prinţului Rainier III de Monaco

Statuia va fi realizata de sculptorul Ionel Stoicescu si ar urma sa fie amplasata in Parcul Circului Globus Bucuresti, notează hotnews.ro.

In plus, municipalitatea va plati jumatate de milion de lei sculptorului Ioan Bolborea pentru remodelare artistica a platformei suport si reconditionarea Ansamblului statuar Caragialiana. Municipalitatea a platit in 2010, 5,5 milioane lei pentru realizarea ansamblului, aceluiasi sculptor.

Contractul pentru "Efectuarea, finalizarea si amplasarea ansamblului monumental Rainier III de Monaco" a fost atribuit de AMPT pe 24.07.2014, insa anuntul de atribuire a fost postat pe site-ul de achizitii publice abia la inceputul acestui an.

Contractul a fost atribuit prin negociere, fiind primita o singura oferta.

"AMPT intentioneaza sa amplaseze in Parcul Circului Globus Bucuresti un monument dedicat Printului Rainier III de Monaco. Ansamblul monumental este compus din statuia din bronz a printului Rainier III si sapte elemente statuare figurative din bronz montate pe o platforma soclu din piatra naturala. Elementele statuare figurative reprezinta numere de circ executate la dimensiunea naturala", se mai arata in anuntul publicat pe site-ul de licitatii publice.

Etichete: Primăria Capitalei, prinţul Rainier III de Monaco, statuie Bucureşti, statuie Rainier III de Monaco

0/7 COMENTARII
cititor
13 Jan 19:26
+0
VOTURI
-0
Ce o fi facut acel print pentru Romania? Vine 2018, iar regele Ferdinand I și regina Maria nu au o statuie in Bucuresti.
Acest Bolborea este promotorul uratului in arta monumentala, dar continua sa primeasca comenzi
Comic/tragic
13 Jan 18:34
+0
VOTURI
-0
AR FI O COMICA PROSTIE, DACA NU AR FI O TRAGICA FURACIUNE. URMATOAREA STATUIE, DACA NU II LEAGA PE ASTIA DE LA PRIMARIE, VA FI A BARONULUI DE MUNCHHAUSEN.
aaa
13 Jan 17:17
+0
VOTURI
-0
Vand masini profesionale de tocat bani. Includ adaptor pentru peisajistica, piscine in panta, statui. La cerere pot aduce adaptoare pentru
studii de fezabilitiate, partii de schii la campie, etc...
Rog seriozitate. Prefer contract prin atribuire directa fara licitatii.
Slick
13 Jan 14:59
+0
VOTURI
-0
@Cris: Daca asta din Moldova e putoare (si generalizezi), despre Oprescu, care era bucurestean, cam ce-ai zice?
ZAPADA PROSTESTE!
13 Jan 14:08
+0
VOTURI
-0
Firea, cine o fi adevaratul beneficiar al acestei cheltuieli strecurate pe sestache atunci cand era mare zarva cu zapada? Statuie facuta de sculptorul lui peste avea Bucurestiul nevoie!
concurs?
13 Jan 11:43
+0
VOTURI
-0
monumente si panselute pe bani publici, Bolborea si Stoicescu, acesti titani ai sculpturii de slaba calitate. niste insailari fara pic de talent.
Cris
13 Jan 07:38
+0
VOTURI
-0
Bani absolut aruncati pe apa sambetei. Nu am auzit nimic de la Firea despre animalele incendiate la Circul Globus, nicio demisie, nimic. Niste putori din Moldova cu totii...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE