Primăria Capitalei: Radet nu va opri căldura şi apa caldă în Drumul TabereiPrimarul General Gabriela Firea a dispus ca RADET să nu întrerupă furnizarea agentului termic în cartierul Drumul Taberei, aşa cum a cerut Metrorex, pentru executarea unor lucrări în cadrul proiectului „Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei – Pantelimon".

Radet nu va opri caldura si apa calda in Drumul Taberei
Radet nu va opri căldura şi apa caldă în Drumul Taberei

RADET anunţă că nu va opri furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură în cartierul Drumul Taberei (pentru imobilele din perimetrul străzilor Sibiu, 1 Mai şi Drumul Taberei), la cererea Metrorex, asa cum se anuntase vineri.

Primarul General al Capitalei a dispus efectuarea unei investigatii facute de catre Corpul de Control al Primarului, in legatura
cu solicitarea initiala a Metrorex catre Radet, de a sista 3 zile agentul termic pe timpul iernii, pentru lucrari care treneaza de peste 3 ani de zile. In cadrul controlului, s-au verificat toate documentele prin care s-a cerut de catre Metrorex întreruperea temporară a furnizării apei calde şi a agentului termic pentru încălzire, pentru executarea unor lucrări.

"Ca Primar General al Capitalei am considerat că ar fi fost normal ca aceste lucrări să fie executate în lunile de vară, deoarece alimentarea cu agent termic pentru încălzire şi apă caldă nu poate fi întreruptă în sezonul rece, fiind o componenta importanta a infrastructurii strategice nationale. Am obligaţia să mă asigur că fiecare acţiune care ar putea aduce atingere drepturilor locuitorilor Capitalei este bine argumentată şi susţinută de documentele necesare. Nu ne putem juca cu drepturile locuitorilor Bucureştiului. De aceea, am decis că RADET nu va întrerupe furnizarea agentului termic", a declarat Gabriela Firea.

Etichete: apa calda bucuresti, caldura bucuresti, căldură drumul taberei, Gabriela Firea, Primăria Capitalei, RADET, Sectorul 6

0/3 COMENTARII
Ing.
20 nov 23:09
+0
VOTURI
-0
Primarul a dispus, primarul a cerut, primarul a spus... asta ne crede dusi cu capul? Nici macar nu poate sa dispuna asta... dar da bine la electorat cand 90% din stirile despre Gabi Firea incep cu ,,Primarul a dispus".

Pentru Brasov: Ia uita-te tu pe o harta. O sa vezi ca Drumul Taberei are forma literei J, iar perimetrul respectiv se inchide perfect. Este Sibiu la E, 1 Mai la S, Dr. Taberei la S, V si N.
Tot Brasov
20 nov 07:53
+0
VOTURI
-0
„Întreruperea căldurii şi a apei calde în Drumul Taberei urma să aibă loc luni, începând cu ora 0.00, arăta RADET, care preciza că furnizarea agentului termic urma să fie reluată cel târziu marţi, la ora 8.30, în condiţiile în care reprezentantul constructorului ar fi estimat că lucrările vor avea un termen de execuţie de maximum 24 de ore.”

De unde ati scos voi astea 3 zile?
Brasov
20 nov 07:16
+0
VOTURI
-0
"pentru imobilele din perimetrul străzilor Sibiu, 1 Mai şi Drumul Taberei"

Ce perimetru e asta? Unde se inchide? Pe Dunare? In Mediterana?
Aveti in nord Sibiu, in est 1 Mai, in vest Drumul Taberei si in sud... liniste si voie buna.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h