Primăria Capitalei REABILITEAZĂ alte 62 de blocuri din sectoarele 4 şi 6. Cine are PRIORITATEMunicipalitatea va prelua documentaţia tehnico-economică pentru 62 blocuri din Sectorarele 4 şi 6, urmând ca acestea să fie introduse în programul local multianual de reabilitare termică, potrivit unor proiecte de hotărâre aprobate joi în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Reablitare termica
Reablitare termică

Astfel, de la Sectorul 4 ar urma să fie preluate documentaţiile pentru 11 blocuri, iar de la Sectorul 6, alte 51.

CGMB a aprobat în 17 mai un proiect de hotărâre prin care Primăria Capitalei să preia documentaţiile pentru 130 de blocuri din sectoarele 3, 4 şi 6 pentru reabilitarea lor. Municipalitatea invocă bugetele limitate ale primăriilor de sectoare ca motivare a propunerii de preluare a documentaţiilor tehnico-economice pentru reabilitarea blocurilor.

De altfel, la finalul lunii martie CGMB a aprobat în şedinţă un proiect de hotărâre care prevede desfăşurarea, la nivelul Primăriei Capitalei, a unui program de reabilitare termică, separat de cele de la sectoare.

Gabriela Firea spunea atunci că Primăria Capitalei demarează acest proiect fiindcă este nemulţumită de ritmul în care se desfăşoară programele de reabiliare la sectoare.

"Am realizat mai multe studii, m-am întâlnit cu mai mulţi cetăţeni care s-au plâns că reabilitarea termică merge foarte greu în unele sectoare. Primăria se va implica şi ea şi va suporta 80 la sută din costuri, restul fiind acoperit de asociaţiile de locatari", a declarat primarul Capitalei Gabriela Firea la începutul şedinţei CGMB din martie.

Potrivit proiectului de hotărâre, pentru a intra în program, asociaţiile de proprietari trebuie să înregistreze la Centrul de Informare şi Documentare pentru Relaţia cu Cetăţenii acordul asociaţiei de proprietari în original.

Vor fi cuprinse în programul local multianual de reabilitare termică doar blocurile de locuinţe construite după proiecte elaborate în perioada 1950-1990 care nu au mai beneficiat de fonduri publice pentru reabilitare termică.

Prioritate au blocurile cu un consum specific mare de energie termică, se precizează în proiect.

Etichete: blocuri, reabilitare termică, Sectorul 4, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
uriage depiderm krГ©m
16 iun 06:57
+0
VOTURI
-0
Dilute to today, when there is a overindulgence of anti aging abrade attention products like weiflad.cremegoji.nl/help-jezelf/uriage-depiderm-krem.html creams, serums, gels and powders that all instruction to be this well-head of youth. Some be employed opta.cremegoji.nl/online-consultatie/estee-lauder-skin-care-prices.html their anti aging imagine including ingredients that attired in b be committed to a ton of systemized exploration loykun.cremegoji.nl/juist-om-te-doen/best-lubricating-eye-drops.html and quest on how lamina ages to bet on a apply up as a replacement for them up and some are uninfected hype.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE