Primăria Capitalei trimite 2 milioane de lei în judeţele Vrancea şi BuzăuPrimaria Capitalei trimite ajutoare financiare in Vrancea si Buzau
Primăria Capitalei trimite ajutoare financiare în Vrancea și Buzău

Consiliile Judeţene Vrancea şi Buzău primesc de la Consiliul General al Capitalei câte un milion de lei, ajutor financiar în urma ninsorilor abundente din ianuarie şi februarie.

“Căderile de zăpadă şi viscolul puternic din ultima perioadă au pus în pericol vieţile şi valorile materiale ale ale populaţiei de pe raza mai multor judeţe afectate. Pe cale de consecinţă pentru limitarea efectelor dezastruoase şi pentru salvarea vieţilor omeneşţi s-a impus un efort deosebit atât uman cât şi logistic cu preponderenţă în judeţele Buzău şi Vrancea. Luând în considerare starea de alertă instituită de Guvernul României pe teritoriul celor două judeţe, conducerea acestor două judeţe a apelat la toate modalităţile posibile în vederea obţinerii fondurilor necesare depăşirii situaţiei existente", se precizează în expunerea de motive.

Etichete: Consiliul General, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, Primăria Capitalei, Vrancea

0/0 COMENTARII
Sandu Radu
24 feb 14:46
+0
VOTURI
-0

Este un nou abuz,marca PDL!Acele doua judete au prefecti,adica reprezentanti guvernamentali care puteau sa ceara sprijin de la premier,care intotdeauna are un fond de rezerva pentru asemenea situatii neprevazute.Bucurestenii au raspuns cu inima deschisa apelului lansat de Sorin Oprescu si au donat ce au putut.Acele mici donatii facute din inima de roman ii reprezinta cu adevarat pe bucuresteni,nu banii luati de la buget,bani care ,mai mult ca sigur se vor "volatiliza" ca si flota romaneasca!

Elena Mandrescu
24 feb 14:39
+0
VOTURI
-0

Pedelacii din Bucuresti trimit bani de campanie colegilor din Buzau si Vrancea!Nimic nu e intamplator,doar Udrea e buzoianca!Nu este corect,pe bucuresteni nu i-a intrebat nimeni daca le prisosesc acesti bani!Cel mai bun demers l-a avut Sorin Oprescu care le-a cerut bucurestenilor sa doneze haine si alimente!

Rusoiu
24 feb 18:52
+0
VOTURI
-0

Adevarat!Daca nu aveau nici o influenta in judetele respective nici macar nu se mai chinuiau!Se leaga de absolut orice pentru a-si putea face campanie electorala...

Ioana Alexandra Ghinda
24 feb 14:27
+0
VOTURI
-0

Domnilor, dar Bucurestiul arata bine? Cei de la RADET si RATB sunt prea multumiti si nu mai aveati ce sa faceti cu banii? Pentru ajutorarea sinistratilor puteau dona doar cei interesati, ci nu intreg Bucurestiul.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE