Primăria Capitalei va dona cinci autobuze societăţii de transport din TulceaPrimăria Capitalei va dona cinci autobuze societăţii de transport din Tulcea, a decis Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) în şedinţa de miercuri. Săptămâna trecută, mai multe mijloace de transport în comun din Tulcea au fost distruse de un incendiu, societatea de transport rămânând cu doar 12 autobuze funcţionale.

Autobuze STB
Autobuze STB

Proiectul de hotărâre, adăugat suplimentar pe ordinea de zi chiar la începutul şedinţei, a fost aprobat în unanimitate.

„Din spirit de solidaritate (...) avem acest proiect prin care îi vom ajuta pe cetăţenii din Tulcea, flota lor de autobuze a ars. Am primit solicitare de la primar să ne alăturăm altor primari din ţara care sprijină Tulcea", a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Incendiul produs săptămâna trecută la societatea de transport public din Tulcea a fost stins după cinci ore şi jumătate, pompierii stabilind că focul a fost provocat de un scurt-circuit la unul dintre autobuzele aflate în interior. Focul a distrus 15 autobuze şi un microbuz.

SC Transport Public SA Tulcea a scos pe traseu vineri dimineaţa cele 12 autobuze care nu au fost afectate de incendiu, încercând să găsească alte mijloace de transport din alte judeţe pe care să le închirieze.

Etichete: autobuze RATB, Bucureşti, RATB, Tulcea

0/1 COMENTARII
Circul Fierei
17 ian 16:43
+0
VOTURI
-0
N-am nimic cu tulcenii, dar chiar atat de bine sta Bucurestiul cu flota de autobuze ca-si permite sa dea si altora? Deja au aparut trasee turistice, linii extraurbane... Calatorii stau ca fraierii in statii asteptand un autobuz care nu mai vine, iar cand vine vine plin ochi, eventual cu scuze penibile de Tobescu de la Reatebe, cum ca ar fi de vina conditiile de trafic, nu numarul insuficient de autobuze scoase pe traseu. Iar bomboana de pe coliva o constituie declaratiile primaritei, cum ca ar mai cumpara inca vreo 400 de autobuze. Nu se stie cand, dar le are in vedere.

Platiti, prostilor, ca de-aia ati votat! Paine si circ. Si cum painea e prea scumpa, mai ramane doar circul...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE