Primăria Capitalei va finanța bisericile cu 10 milioane lei. 2 mil. lei, pentru Catedrala NeamuluiConsilierii Generali ai Municipiului București au aprobat, luni, un amendament la proiectul de buget pe 2016 care prevede finanțarea lăcașurilor de cult cu 10 milioane lei. Din această sumă, 2 milioane lei vor fi alocați pentru Catedrala Neamului.

Primaria Capitalei va finanta bisericile cu 10 milioane lei. 2 mil. lei, pentru Catedrala Neamului
Primăria Capitalei va finanța bisericile cu 10 milioane lei. 2 mil. lei, pentru Catedrala Neamului

În acest an, lăcașurile de cult din București vor primi de la bugetul local 10 milioane lei, potrivit unui amendament PNL adus proiectului de buget pe 2016 și aprobat de consilierii generali în ședința de luni. 

Ce mai mare sumă - 2 milioane lei, a fost alocată pentru Catedrala Mântuirii Neamului. De asemenea, printre lăcașurile de cult care mai primesc bani se mai numără Biserica Rusă 100.000 lei, Biserica Gheorghe Nou - 200.000 lei, Biserica Dobroteasa - 100.000 lei și Biserica Chiajna - Giulești - 200.000 lei.

Citește și A fost aprobat BUGETUL CAPITALEI pe 2016. Care sunt proiectele care primesc bani în acest an

Etichete: biserici, buget, Catedrala Mântuirii Neamului, Primăria Capitalei

0/1 COMENTARII
Credincios
01 Mar 12:58
+0
VOTURI
-0
Din ce imi aduc aminte, reprezentantii B.O.R. afirmau, inainte de inceperea constructiei, ca aceasta Catedrala nu va fi construita din bani publici..uite ca se construieste din bani publici...in Romania chiar cuvantul unui inalt prelat este zero, nu valoreaza nimic.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h