Primăria Capitalei va reveni în vechiul sediu luna viitoarePrimăria Capitalei va reveni în vechiul sediu în luna octombrie, potrivit Agerpres.

Primaria Capitalei va reveni in vechiul sediu luna viitoare
Primăria Capitalei va reveni în vechiul sediu luna viitoare

La sfârșitul lunii iunie, Firea informa că lucrările la sediul PMB de pe bd. Regina Elisabeta se vor finaliza pe 31 august și că nu intenționează să prelungească închirierea imobilului din Splaiul Independenței.

"La această clădire s-a lucrat șase ani, patru ani pentru consolidare și doi pentru modernizare. (...) Îmi doresc foarte mult să ne întoarcem aici. (...) Mi s-a garantat de către constructori că lucrarea va fi finalizată pe 31 august, iar în septembrie se poate aduce mobila, se face recepția simultan cu procesul de aducere a mobilierului și cel mai târziu probabil în octombrie atât Consiliul General, cât și funcționarii și primarul general să lucreze în această clădire istorică", afirma atunci Gabriela Firea.

În opinia sa, chiria lunară de 280.000 de euro reprezintă o sumă importantă. "Nu intenționez să prelungesc acest contract de chirie", explica primarul general.

Etichete: Primăria Capitalei, primaria generala Bucuresti, sediu primaria bucuresti

0/1 COMENTARII
hotomanu
15 Sep 22:28
+0
VOTURI
-0
Lucrarile se vor finaliza pe 31 august?! Anul asta?
Im-po-si-bil.
Domnilor din presa ar trebui sa mergeti sa vizitati cladirea de la Cismigiu, inainte sa raspanditi comunicatul acesta nerusinat.
Stirea asta falsa e data doar ca sa arate intentiile nobile ale madamei primar de a nu cheltui banii pe chiria exorbitanta, care insa vor fi zadarnicite de firma care renoveaza cladirea. Vedem noi in octombrie...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE