Primăria Capitalei virează 19 milioane lei în contul RADET pentru lucrările de reparaţiiGabriela Firea a semnat miercuri ordonanţarea de plată pentru suma de 19 milioane lei, care reprezintă ultima tranşă din subvenţia pe care Municipalitatea o datora RADET pentru perioada martie - mai 2016.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Asa cum am promis, am luat toate masurile pentru ca RADET sa poata demara in aceasta perioada lucrarile de reparatii la reteaua de termoficare, astfel incat cetatenii Capitalei sa beneficieze in aceasta iarna de apa calda si caldura la parametrii optimi.

Cand am preluat mandatul de Primar General datoria pe care Primaria Capitalei o avea catre RADET era de 64 milioane de lei, aceasta suma reprezentand neplata subventiei pentru perioada martie - mai 2016.

Pana astazi, am platit RADET suma de 45 milioane de lei, iar zilele urmatoare se va face viramentul si pentru suma de 19 milioane de lei, asa ca putem spune ca vom fi la zi cu subventia", a declarat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

CITEŞTE ŞI Primăria Capitalei cumpără 500 de AUTOBUZE NOI cu aer condiţionat

RADET a început lucrările de înlocuire a tronsonului de reţea de termoficare în zona Spitalului Filantropia din Sectorul 1. Lucrările sunt vitale pentru a putea asigura furnizarea energiei termice către mai multe zone din Capitala în sezonul viitor de încalzire.

VEZI ŞI Mai multe linii RATB vor circula DEVIAT pe Bd. Ion Mihalache. Se înfiinţează linia navetă 624

Etichete: datorie radet, Gabriela Firea, lucrari reparatii radet, Primăria Capitalei, RADET

0/2 COMENTARII
HCT
27 Jul 20:51
+0
VOTURI
-0
Ggg, incercati la Administratia Strazilor, 0800.800.822. Ei ar trebui sa se ocupe (si) de semafoare.
ggg
27 Jul 19:11
+0
VOTURI
-0
poate reusesc sa inlocuiasca becurile arse si de la semafoare .... daca nu cumva treaba e prea "ieftina" ....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE