Primăria Capitalei vrea să acorde 261 de milioane de lei societăţilor municipale nou înfiinţatePrimăria Capitalei vrea să majoreze capitalul social al societăţilor municipale nou înfiinţate cu o sumă totală de peste 260 de milioane de lei, potrivit unei hotărâri de consiliu aflată pe ordinea e zi de săptămâna viitoare.

Primaria Capitalei
Primăria Capitalei

"Majorarea de capital este necesară pentru ca aceste companii nou înfiinţate să poată dezvolta proiecte în domenii precum sănătate, protecţie civilă, reabilitare şi consolidări, iluminat public, etc", se aratată într-un comunicat de presă al Primăriei Capitalei, cae explică, defalcate, ce sume va primi fiecae companie în parte. În total, va fi acordată suma de 261 de milioane de lei", transmite PMB.

Compania Municipală Consolidări solicită o majorare de 17.230.000 lei pentru achiziţionarea unor utilaje speciale necesare pentru punerea în siguranţă a clădirilor cu risc seismic. Este vorba de utilaje speciale în vederea desfăşurării activităţii: schele, 1 macara mobilă, 2 încărcătoare telescopice, 2 autobasculante, 4 dube, 4 autoutilitare, o hală mecanică cu destinaţie depozit şi alte echipamente necesare pentru organizarea de şantier.

În ceea ce priveşte Compania Municipală Medicala, se propune o majorare de 6.000.000 lei, precum şi un împrumut temporar de 6.000.000 lei, pe baza de convenţie, de la bugetul Capitalei. Împrumutul se va rambursa integral în termen de un an de la data acordării, în caz contrar aplicându-se majorări de întârziere.

Compania Municipală Eco Igienizare, care se va ocupa de deratizarea si dezinsecţia la nivelul Municipiului Bucuresti, solicită o majorare de capital de 6.000.000 lei, bani necesari pentru achiziţionarea de autovehicule, autoutilitare şi alte utilaje necesare desfăşurprii activităţii.

Compania Municipală Protecţie Civilă şi Voluntariat, care are ca obiect de activitate protecţia civilă şi situaţiile de urgenţă, solicită o majorare de 11.364.000 lei, suma fiind prevăzută pentru achizitionarea unei clădiri pentru cursuri de instruire şi cazarea cursantilor, un teren pentru centrul de instruire şi o sală pentru pregatire fizică.

Compania Municipală Parking, care are ca obiect de activitate construirea de parcări noi, dar şi întreţinerea şi modernizarea celor existente, propune o majorare de 20.000.000 lei, suma fiind solicitată pentru modernizarea parcărilor.

Pentru Compania Municipală Străzi Poduri şi Pasaje, care se va ocupa de modernizarea şi reabilitarea străzilor din Capitală, precum şi de reabilitarea/construirea de poduri şi pasaje, se propune o majorare de 50.136.370 lei, suma urmând să fie folosită pentru dotarea companiei cu utilaje noi

În ceea ce priveste societatea Trustul de Clădiri Metropolitane SA, care are ca obiect principal de activitate construirea de locuinţe sociale şi pentru tineri, aceasta propune o majorare de 25.240.000 lei.

Pentru Compania Municipală Dezvoltare Durabilă, care va realiza studii de oportunitate, fezabilitate şi proiecte tehnice pentru obiectivele de investiţii ale Capitalei, se propune o majorare de capital de 15.000.000 lei.

În cazul Companiei Municipale Imobiliare se propune o majorare de 56.777.000 lei.

Pentru Compania Municipală Managementul Traficului, care va implementa sisteme moderne pentru fluidizarea traficului în Capitală, se solicita o majorare de 3.875.840 lei, bani care vor fi utilizaţi pentru dotarea companiei cu utilaje, un sistem integrat call center, maţină de marcat pistă de biciclete, aparat sudură fibră optică, tester fibra optica, autoutilitară, pachet licenţe software.

Compania Municipală Iluminat Public propune o majorare de 5.514.750 lei, suma fiind prevăzută pentru dotări specifice activităţii.
De asemenea, pentru Compania Municipală Întreţinerea Arborilor şi Spatiului Verde se propune o majorare de 9.631.000 lei, necesari pentru achiziţionarea de mijloace fixe şi obiecte de inventar.

Compania Municipală Tehnologia Informaţiei solicită o majorare de 3.570.000 lei, suma fiind prevăzută pentru echipament hardware (server şi stocare) şi pentru pachete software.

Compania Municipală Pază şi Securitate, care va asigura servicii de pază şi securitate pentru PMB şi instituţiile subordonate, dar şi pentru alte obiective publice, a solicitat o majorare de 11.200.600 lei. Suma este prevazuta pentru achiziţionarea unui sediu (spatiu social+amenajare), a unei unităţi de dispecerat, 2 maşini de transport valori, 1 echipament de sistem de securitate, echipamente de comunicaţii, echipamente sistem securitate.

Compania Parcuri şi Grădini, care se va ocupa de întreţinerea şi modernizarea parcurilor şi grădinilor publice din Capitală, propune o majorare de 10.000.000 lei care vor fi folosiţi pentru achizitionarea de 8 furgonete, 1 transplantor, 5 tractoare de tuns iarbă, 4 autoutilitare, 3 tomografe pentru arbori, tractor şi remorcă, soft arhitectură peisagistică,10 masini de tuns iarba.

SC Service Ciclop SA cere o majorare de 9.960.000 lei, bani prevazuti pentru retehnologizarea şi modernizarea atelierelor, precum şi pentru modernizarea spaţiilor în care se desfăsşoară activitatea de service.

Etichete: companii pmb, firme primaria capitalei, pmb, Primăria Capitalei

0/2 COMENTARII
Stoopid Bots
17 dec 22:05
+0
VOTURI
-0
Apropo de comentariul de mai jos:
Ma fascineaza intotdeauna traducerile facute de Google... Daca vreau sa rad, sunt sigur ca Google imi va traduce un text, orice text, in maniera de mai jos.

Imprumutatorul care te-a rupt!

BWAHAHAHAAAA!!!!!
moraceve_verogilda73@hotmail.com
17 dec 11:16
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, doamnă / doamnă

Sunt doamna GILDA Veronica Morales Acevedo, intru în contact cu tine să vă informez că eu sunt un cuvânt serios credincios de bună credință care oferă împrumuturi tuturor persoanelor care au nevoie gravă de a putea rambursa acest împrumut fără griji. Ofertele mele de împrumut au o durată cuprinsă între 01 și 25 de ani cu o rată de rambursare de 1% pe întreaga perioadă de rambursare.

 
Pentru mai multe informații, vă rugăm să mă contactați pe adresa mea de email: moraceve_verogilda73@hotmail.com

 
ATENȚIE: Nu te scuipa de creditori falsi pentru a-ți regreta, pentru că publică multe pe site-uri, ascunzându-se ca pe un împrumutător care te-a rupt. Vă mulțumesc pentru contactul cu mine și așteptând să vă citesc.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE