O nouă bază sportivă cu sală polivalentă și bazin de înot, pe terenul clubului "Cireșarii"Primăria Capitalei vrea să construiască o nouă bază sportivă în București cu terenuri de rugby, o sală polivalentă, pistă de atletism, bazin de înot, dar și o clădire de birouri și un hotel sportiv. Noua investiție ar urma să fie realizată pe terenul bazei sportive Cireșarii care se află momentan în administrarea Ministerului Educației. Clubul Sportiv Municipal București vrea însă să ceară Guvernului transmiterea terenului în domeniul public al Municipiului București. 

O noua baza sportiva cu sala polivalenta si bazin de inot, pe terenul clubului "Ciresarii"
O nouă bază sportivă cu sală polivalentă și bazin de înot, pe terenul clubului "Cireșarii"

O nouă bază sportivă ar putea fi construită în Capitală. Clubul Sportiv Municipal (CSM) București, instituție subordonată municipalității, vrea să preia de la Ministerul Educației baza sportivă Cireșarii din sectorul 1 pentru a o moderniza și a construi noi facilități destinate sportului. Baza sportivă va fi destinată tot copiilor, susțin cei de la CSM. 

"CSM București nu are în proprietate sau în administrare baze sportive sau un alt tip de facilitate (teren sport, sală, etc). Atât activitatea sportivilor din cadrul Centrului de Copii și Juniori CSM București, inițiat în 2013, cât și activitatea grupelor/echipelor de performanță de la cele 7 ramuri de sport au de suferit in această cauză. Posibilitatea de a construi o bază sportivă pe locația actuală a Bazei Sportive Cireșarii reprezintă o oportunitate de a rezolva marea problemă a Clubului Sportiv Municipal București", se precizează în expunerea de motive a CSM, atașată proiectului de hotărâre privind privind solicitarea către Guvernul României de emitere a unei hotărâri pentru transmiterea Clubului Copiilor Sector 1 – Baza Sportivă Cireşarii din domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice în domeniul public al municipiului Bucureşti şi administrarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti – Clubul Sportiv Municipal. 

Ce se construiește pe terenul Bazei sportive "Cireșarii"

Baza Sportivă Cireșarii este situată pe strada Hermann Oberth din Sectorul 1 al Capitalei în zona Piața Domenii. Dacă va obține terenul și construcțiile aferente, CSM București plănuiește să construiască acolo:

- teren rugby iarbă naturală cu tribune acoperite cu o capacitate de 2.000 de locuri

- pistă de atletism și facilități aferente acestui sport

- teren rugby iarbă artificială pentru antrenament

- sală polivalentă cu o capacitate de 2.500 locuri

- sală de forță

- bazin de înot

- cantină restaurant

- hotel sportiv

- clădire de birouri pentru sediul administrativ și alte anexe. 

Proiectul de hotărâre privind privind solicitarea către Guvernul României de transmitere a Bazei Sportive "Cireșarii" în domeniul public al Municipiului București va fi supusă aprobării CGMB în ședința din 26 ianuarie.


Etichete: baza sportiva, Cireșarii, CSM Bucureşti, Primăria Capitalei, Sala Polivalentă

0/3 COMENTARII
vasile
26 ian 07:51
+0
VOTURI
-0
Face, face si un Burjalarab. Face book si tot face ceva primarica asta.
anuta
25 ian 21:54
+0
VOTURI
-0
Cautam operatori online. .Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. La sfarsitul acestor cursuri poti CONTINUA sau poti sa te RETRAGI. Daca iubiti cartile si doriti propria afacere in domeniul pietei electronice de carte, cereti informatii la adresa de mail:simon_anuta@yahoo.com , rog doar persoane serioase
Rechinii imobiliari
25 ian 14:01
+0
VOTURI
-0
Clubul Sportiv Municipal București vrea însă să ceară Guvernului transmiterea terenului în domeniul public al Municipiului București.

Serios? O baza sportiva noua?
Saaaau, mai curand, un nou lot de blocuri "de lux", super inghesuite, pentru cineva care-a "cotizat" unde trebuie?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h