Primăria Capitalei vrea RABLA TAXI: 3.000 de vouchere de 15.000 lei fiecare pentru taximetriştiRABLA TAXI BUCUREŞTI. Primăria Capitalei vrea să demareze un program de stimulare a eliminării din serviciul public de transport local în regim de taxi a autoturismelor taxi cu normă de poluare sub EURO 6 - RABLA TAXI - în cadrul căruia vrea să dea 3000 de eco-vouchere în valoare de 15.000 lei/eco-voucher, în perioada 2020-2021, potrivit unui proiect care ar putea fi pus pe ordinea de zi suplimentară a ședinței de Consiliu General de marți.

Primaria Capitalei vrea sa faca RABLA TAXI: 3.000 de vouchere de 15.000 lei pentru taximetristi
Primăria Capitalei vrea să facă RABLA TAXI: 3.000 de vouchere de 15.000 lei pentru taximetrişti

RABLA TAXI BUCUREŞTI. Voucherele ar urma să fie date începând cu 1 ianuarie 2020, dacă proiectul va fi aprobat.

"Acordarea de eco-voucher se va face, în schimbul predării spre casare a unui autovehicul uzat, la cerere, o singură dată pentru un transportator autorizat care deţine o autorizaţie taxi / un număr de autorizaţii taxi eliberate de Autoritatea de Autorizare din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, pe perioada de valabilitate a acesteia/acestora. Eco-voucherul nu este transmisibil și are termen de valabilitate maxim 6 luni. Condițiile de acordare a eco-voucherelor se vor stabili prin regulament", se arată în proiectul de hotărâre.

RABLA TAXI BUCUREŞTI. Eco-voucherele vor putea fi utilizate pentru a achizitiona autoturisme noi cu norme de poluare care să asigure un nivel redus de emisii - EURO 6, non-diesel, hibride sau electrice.

Sumele necesare implementării şi finanțării programului sunt asigurate din alocații bugetare şi/sau alte fonduri legal constituite cu această destinaţie.

RABLA TAXI BUCUREŞTI. "Conform datelor statistice înregistrate în baza de date a autorizaţiilor taxi din Muncipiul Bucureşti, sunt înregistrate un număr de 7463 autorizaţii taxi valabile până la data prezentului raport, din care: autovehiculele taxi fabricate până în anul 2014 inclusiv, reprezintă un număr total de autorizaţii taxi de 4879, autovehiculele taxi fabricate până în anul 2010 inclusiv, reprezintă un număr total de autorizaţii taxi de 2789", se arată în proiectul de hotărâre.

Etichete: Bucureşti, Capitală, CGMB, Gabriela Firea, Primăria Bucureşti, rabla taxi, taximetrişti, voucher taxi

0/2 COMENTARII
Vlad
18 sep 11:12
+0
VOTURI
-0
Deci din banii orasului cumparam masini unor firme private care poate in cativa ani pierd licenta dar raman cu masinile. SUPER!!! Este super bataie pe licentele de operare asa ca nu avem de ce sa subventionam nimic. Ne permitem sa punem direct conditii: vrei taximetrie? Ok, ai termen de gratie 3 ani ca toate masinile sa nu fie diesel si cel putin hibride. 5 ani sa fie toate electrice. De ce nu punem problema asa??? Pai pt ca Firea si Pandele sunt de fapt patronii firmelor de taximetrie!!!
Calin
17 sep 14:39
+0
VOTURI
-0
Taxiurile ar trebui sa fie imatriculate in Municipoul Bucuresti. Dealtel nu ar trebui sa existe taxiuri inmatriculate in alte judete.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE