Primăria Capitalei vrea să închirieze Piaţa Constituţiei pentru organizarea RevelionuluiPrimarul general interimar, Marin Ştefănel Dan, a declarat, luni, că Municipalitatea nu va mai organiza în acest an Revelionul, dar este dispus să închirieze Piaţa Constituţiei unor firme pentru organizarea petrecerii în noaptea dintre ani.

Primaria Capitalei vrea sa inchirieze Piata Constitutiei pentru organizarea Revelionului
Primăria Capitalei vrea să închirieze Piaţa Constituţiei pentru organizarea Revelionului
Foto: ziuaveche.ro

Edilul-şef interimar a reiterat, luni, faptul, că Municipalitatea nu va organiza în acest an Revelionul în Piaţa Constituţiei. "Va exista târgul de Crăciun, care a fost bugetat, iar pentru Revelion aşteptăm oferte din partea celor interesaţi, bănuiesc că din mediul privat. Noi suntem dispuşi că închiriem Piaţa Constituţiei, aşteptăm oferte cu mare drag. Dacă nu vor veni, nu se va organiza. Am spus asta că Municipalitatea nu va organiza, mi-am asumat asta, banii aţi văzut unde s-au dus, nu ne permitem în acest an să organizăm Revelionul", a declarat primarul general interimar.

Vezi şi: Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun - Bucharest Christmas Market FOTO. Când se deschide

Edilul-şef interimar a anunțat încă de luna trecută că, la rectificarea bugetară, vor fi luați toți bani rezervați pentru organizarea petrecerii de Revelion din Piața Constituției, iar banii vor fi cheltuiți pentru plata subvenției pentru căldură la RADET. Astfel, 2.250.000 lei ce fuseseră rezervați Revelionului vor merge către RADET. 

"Din păcate, în acest an, Revelionul din Piața Constituției nu va mai fi suportat din banii Primăriei Capitalei. Vom încerca să găsim sponsori", a declarat anterior Marin Ștefănel Dan.

Etichete: Piata Constitutiei, Revelion, revelion piața constituției

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE