Primăria Capitalei vrea să mai acorde 25.000 de vouchere de 500 de lei pentru bicicletePrimăria Capitalei vrea să acorde încă 25.000 de vouchere în valoare de 500 de lei cu care bucureştenii îşi vor putea achiziţiona o bicicletă, simplă sau electrică, trotinetă sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot, în cadrul proiectului "Biciclişti în Bucureşti". Proiectul se află pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Biciclete Bucuresti
Biciclete Bucureşti

"Proiectul privind acordarea unui număr de 5.000 de vouchere în valoare de 500 de lei aprobat de către plenul Consiliului General al Municipiului Bucureşti s-a bucurat de un real succes în rândul cetăţenilor, iar solicitările acestora au depăşit cu foarte mult numărul aprobat iniţial. Succesul proiectului răspunde nevoilor oraşului de a implementa măsuri de reducere a poluării aerului prin folosirea mijloacelor de transport non-poluante. (...) Direcţia de Mediu propune suplimentarea numărului de vouchere aprobate prin proiectul Biciclişti în Bucureşti cu un număr de maxim 25.000 de vouchere", se arată în expunerea de motive a proiectului consultat de News.ro.

Iniţiatorii precizează că voucherele care vor putea fi distribuite anul acesta vor fi finanţate din bugetul pe anul 2017, eventual printr-o rectificare bugetară. Restul voucherelor care urmează să fie declarate valide în 2018 vor fi finanţate din bugetul pe anul viitor.

Primăria Capitalei a publicat, miercuri, lista cu cei 5.000 de bucureşteni care au obţinut din partea municipalităţii vouchere de 500 de lei, cu care îşi vor putea achiziţiona o bicicletă, simplă sau electrică, trotinetă sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot. Lista beneficiarilor se găseşte pe site-ul Primăriei Capitalei, la secţiunea "Biciclişti în Bucureşti" şi conţine iniţialele numelor acestora şi numărul de înregistrare.

Potrivit municipalităţii, voucherele vor fi livrate prin curier beneficiarilor, la domiciliul lor, în următoarele două săptămâni, iar în cazul în care livrarea nu se poate face, vor fi returnate Primăriei, urmând a fi ridicate de către beneficiari de la Biroul de relaţii cu Publicul, în baza unei notificări telefonice prealabile.

Proiectul "Biciclişti în Bucureşti" a fost aprobat în şedinţa CGMB din 30 iunie, iar prin acesta au fost acordate 5.000 de vouchere în valoare de 500 de lei cetăţenilor cu vârsta de peste 18 ani şi cu reşedinţa sau domiciliul în Bucureşti care vor să îşi cumpere o bicicletă, simplă sau electrică, trotinetă sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot.

Înscrierile pentru proiect au început în 24 iulie, când au fost depuse aproape 3.000 de solicitări. Înscrierile au fost suspendate, însă, a doua zi pentru că au fost procesate într-un timp foarte scurt zeci de mii de cereri. Primăria Capitalei a anunţat atunci că suspendarea va fi valabilă până când vor fi verificate toate cererile şi vor fi eliminate cele care nu corespund regulamentului programului "Biciclişti în Bucureşti", existând posibilitatea suplimentării numărului de vouchere. Primăria mai menţiona că programul va fi reluat şi în anul următor, iar toţi solicitanţii care au depus cereri în acest an şi nu vor primi vouchere vor rămâne în baza de date a Programului pentru ediţia din 2018.

Etichete: biciclete, Bucureşti, pmb, vouchere biciclete

0/6 COMENTARII
Thomasret
01 sep 16:04
+0
VOTURI
-0
http://bit.ly/2v1PlgM - Глобальная криптовалютная биржа с низкими комиссиями
Надоели накладные расходы по биржевым операциям?
http://bit.ly/2v1PlgM - WCX даст Вам все то-же, что и другие, но при меньших в 10 раз комиссиях.
JeffreyWaiva
29 aug 09:22
+0
VOTURI
-0
https://vest-best.vsemaykishop.ru - Свой дизайн
https://vest-best.vsemaykishop.ru - http://s41.radikal.ru/i093/1708/b8/662d3e3603cf.png


https://vest-best.vsemaykishop.ru - футболки sum 41#...
JeffreyWaiva
29 aug 02:08
+0
VOTURI
-0
https://vest-best.vsemaykishop.ru - Свой дизайн
https://vest-best.vsemaykishop.ru - http://s41.radikal.ru/i093/1708/b8/662d3e3603cf.png


https://vest-best.vsemaykishop.ru - майки молодожены#...
Thomasret
29 aug 00:23
+0
VOTURI
-0
http://bit.ly/2v1PlgM - Глобальная криптовалютная биржа с низкими комиссиями
Надоели накладные расходы по биржевым операциям?
http://bit.ly/2v1PlgM - WCX даст Вам все то-же, что и другие, но при меньших в 10 раз комиссиях.
Rebrov
27 aug 14:41
+0
VOTURI
-0
Faceti in mo**ii vostri piste ca sa poata merge lumea civilizat.Aruncati cu vouchere, fu**** in g**ra de ha*******ti
LUCRU LA DOMICILIU
26 aug 14:53
+0
VOTURI
-0
Va oferim lucru la domiciliu exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h