Primăria Capitalei vrea să mărească Parcul HerăstrăuConsilierii generali ai Capitalei au adoptat, luni, o hotărâre prin care solicită Guvernului trecerea unei suprafețe de teren din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Afacerilor Externe în domeniul public al municipiului București și administrarea CGMB prin Administrația Lacuri Parcuri și Agrement.

Primaria Capitalei vrea sa mareasca Parcul Herastrau
Primăria Capitalei vrea să mărească Parcul Herăstrău

Astfel, suprafața respectivă, care reprezintă o secțiune din terenul situat în Șoseaua București-Ploiești nr. 2B, ar urma să fie amenajată ca parc, fiind alipită ulterior Parcului Herăstrău.

În expunerea de motive se arată că prin alipirea acestui teren la Parcul Herăstrău și amenajarea sa va fi mărită suprafața spațiilor verzi din Capitală.

În raportul de specialitate se menționează că, potrivit Administrației Lacuri Parcuri și Agrement București, terenul respectiv este liber de construcții, dar nu este îngrijit corespunzător, vegetația este neîntreținută pe zone întinse, sunt depozitate gunoaie, iar gardul este distrus.

CITEŞTE ŞI Primăria Capitalei înfiinţează o nouă societate comercială. Cu ce se va ocupa

Etichete: CGMB, Parcul Herăstrău, Primăria Capitalei

0/7 COMENTARII
Robertvub
08 mar 08:47
+0
VOTURI
-0
http://bit.ly/30jI5Z6 - Dating
http://bit.ly/2PW5ZH3 - Dating

http://bit.ly/2vBTcCL - weight loss and diet
http://bit.ly/2KlgMqG - video conference
http://bit.ly/3aGPqXD - Wheel of fortune
DAN
02 feb 23:09
+0
VOTURI
-0
Răspuns pentru ”ăl cu bani” : cotețele de pe malul lacului au aspect de stabilimente cocălărești. ”Ăi cu... bani” sunt, de fapt, niște marțafoi de doi bani, după aerele și fandoselile de cocoși de mahala. Copiii care sunt cu părinții prin parc, n-ar trebui să vadă fițele proaste care se perindă prin zonele acelor bătături ridicole și nepotrivite locului.
maria
01 feb 04:32
+0
VOTURI
-0
in capitala tb plantati f multi brazi mai ales in parcurile cu suprafata in deal,in panta.PE TIMP DE IARNA DAU IMPRESIA DE ZONA MONTANA SI MAI MULT DECAT ATAT SI OXIGEN SPRE DEOSEBIRE DE PLATANI SAU ALTI COPACI CARE IARNA NU AU FRUNZE.DECI BRAZI SAU ALTI COPACI MONTANI.
Marian
31 ian 21:26
+0
VOTURI
-0
Cris, ca deobicei, boul site-ului ! Vorbesti ca pe timpul lui Ceausescu, baiete. Daca restaurantele functioneaza acolo ilegal, sa fie desfiintate, dar daca sunt in regula, ce treaba ai tu ? In parc nu vin doar plimbareti ci si oameni cu bani care vor sa consume. Aaa, tu n-ai bani ? Gaseste-ti o slujba bine platita, milogule sa u ocoleste zona cu pricina din parc. Daca ar fi dupa un dobitoc ca tine, nu ar mai fii malluri, restaurante, magazine, nu ar mai fi nimic, pentru ca tu esti sarac si nu-ti poti permite nici sa platesti parcarea. Te lupti in schimb ca un cocalar sa poti parca pe trotuar !
Cris
31 ian 20:45
+0
VOTURI
-0
Cluburile si terasele din parcul Herastrau trebuie desfiintate toate pentru ca sunt pline de fitze si prostitutie de lux - un exemplu de promiscuitate pentru tineretul studios din scoli care se plimba pe acolos si vede tot felul de lume frecand duda la ora 11 ziua, in locurile respective, interval orar cand lumea munceste de se cacka pe ea. Nu intele utilitatea publica a unoar astfel de cluburi si terase de lux, cu ce ajuta ele la emanciparea si educarea tineretului patriei. Trebuie desfiintate.
nora
31 ian 17:56
+0
VOTURI
-0
da. frumos ce zici. dar plimbaretii din parc nu vin cu cotizatia lunara la ....., pe cand restaurantele dau tainul gros. asa ca ..... alta data.
vlad
31 ian 15:38
+0
VOTURI
-0
Nene, prima chestie care ar trebui facuta este amenajarea serioasa a parcului in partea de Est. Acolo nu este la fel de lasat de izbeliste??? Sunt toate cluburile si terasele alea pe marginea lacului... este aleea aia super ingusta, abia au loc 3 oameni sa treaca unul pe langa altul. Trec biciclisti, cu role, haos total... doar pt ca trebuie sa aiba restaurantele alea vedere la lac. O rusine.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE