Primăria Generală îi răspunde lui Onţanu: Retrocedările din strada Olari sunt legaleAcuzatiile lui Ontanu au primit raspuns din partea Primariei Generale
Acuzațiile lui Onțanu au primit răspuns din partea Primăriei Generale

Într-un comunicat trimis presei joi, reprezentanţii Primăriei Sectorului 2 susţin că Primăria Municipiului Bucureşti se face vinovată de retrocedări ilegale, făcute cu ajutorul unor acte false.

După ce doi cetăţeni francezi şi unul german au cerut să le fie retrocedat un imobil din strada Olari nr. 15, Primăria Generală le-a retrocedat imobile din strada Olari nr. 13-19, în care funcţionează Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2.

În vreme ce primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, susţine că imobilul din strada Olari nr. 15 nu există şi că totul este o făcătură, reprezentanţii Primăriei Generale spun că acest a fost identificat ca fiind inclus actualmente în imobilul cu nr. 11-13.

Mai mult, retrocedarea a fost hotărâtă prin sentinţa civilă nr. 025.F/13.12.2004, rămasă definitivă şi irevocabilă, dată de Tribunalul Bucureşti – secţia a V-a civilă, astfel că Primăria Municipiului Bucureşti a fost obligată la soluţionarea notificării, se apără reprezentanţii instituţiei.

Etichete: ilegale, Onţanu, Primăria generală, retrocedări

0/0 COMENTARII
altu
05 feb 16:48
+0
VOTURI
-0

Cumpatare ?E un dobitoc ce n-a prea facut nimic in 3 mandate de primar.Un apevist fara minte si caracter.

Sica
05 feb 13:46
+0
VOTURI
-0

E de mirare atitudinea lui Ontanu,un om care a dat dovada de multa cumpatare pana acum!Si deodata,pac,sare la gatul lui Oprescu,aruncand acuze cat se poate de grave!Inteleg ca domnul Ontanu va candida , in 2012,la Primaria Generala,dar asta nu e un motiv sa-l acuze pe Oprescu de ilegalitati!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE