Primăria înfiinţează Administraţia Clădiri Rezidenţiale şi Administrative. Cu ce se va ocupaConsiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) şi-a dat acordul în şedinţa de joi pentru înfiinţarea Administraţiei Clădiri Rezidenţiale şi Administrative, care să se ocupe de lucrări de investiţii pentru clădiri rezidenţiale şi administrative.

Primaria Capitalei
Primăria Capitalei

Proiectul a fost aprobat cu 28 de voturi „pentru", opt voturi „împotrivă" şi patru abţineri. El a fost introdus suplimentar pe ordinea de zi.

„De vineri când a fost trimisă convocarea până astăzi s-a făcut toată documentaţia necesară înfiinţării acestei instituţii. Deci se poate lucra eficient şi în Primăria Capitalei, bravo", a spus consilierul general USR Matei Ţugui.

Potrivit proiectului de hotărâre, noua Administraţie va avea ca obiective iniţierea şi derularea unor acţiuni pentru realizarea lucrărilor de investiţii pentru clădiri rezidenţiale şi adminsitrative, programarea, pregătirea, contractarea, urmărirea, executarea, decontarea şi recepţia lucrărilor de construcţie, planificarea, cotnractarea şi monitorizarea lucrărilor de reparaţii, întreţinere, iginizare a lucrărilor.

Organigrama cuprinde 16 posturi, dintre care unul de conducere.

„Scopul urmărit este diminuarea actualelor dezechilibre dintre centru şi aria limitrofă provocate de dispersarea resurselor, finanţarea corespunzătoare a infrastructurii şi investiţiilor, dar şi acoperirea necesarului de clădiri rezidenţiale şi nerezidenţiale", se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.

Municipalitatea argumentează că la nivelul Capitalei există o structură care se ocupă la modul general de programul de investiţii, nefiind specializată pe acest segment de activitate.

Cu toate acestea, una dintre cele 22 de companii municipale înfiinţate de municipalitate este Trustul de Clădiri Metropolitane, care are ca obiect de activitate construcţia de locuinţe pentru tineri, locuinţe sociale, cămine de studenţi, de bătrâni, extinderi de şcoli etc. De altfel, o altă companie municipală este cea de Dezvoltare Durabilă, care are ca obiect realizarea de studii de oportunitate, fezabilitate şi proiecte tehnice pentru obiectivele de investiţii ale Capitalei.

Etichete: Administraţia Clădiri Rezidenţiale şi Administrative, pmb, Primăria Capitalei

0/1 COMENTARII
huis te koop advertentie
16 iun 07:44
+0
VOTURI
-0
Lessen to today, when there is a saturate of anti aging victimize take safe keeping of to products like weining.gojijeugd.nl/informatie/huis-te-koop-advertentie.html creams, serums, gels and powders that all force to be this fount of youth. Some be employed suckbird.gojimasker.nl/handige-artikelen/bb-cream-max-factor.html their anti aging obeahism be means of ingredients that beget a ton of well-regulated inspection muutic.gojigezicht.nl/hoe-te-solliciteren/siropul.html and dissection on how peel ages to raise them up and some are pasteurized hype.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE