Primăria S4 anunță intensificarea acțiunilor de dezinfecție a scărilor de blocAvând în vedere faptul că numărul de îmbolnăviri cu COVID-19 crește de la o zi la alta, pentru a limita posibilitatea contractării acestui virus de către cetățenii sectorului, Primăria Sectorului 4 intensifică acțivitățile de dezinfecție a tuturor scărilor și aleilor de intrare în bloc.

Scara de bloc
Scară de bloc

În această acțiune sunt angrenați peste 150 de operatori, 60 de atomizoare și aproximativ 40 de autospeciale pentru reîncărcare, aparținând operatorului de salubrizare ROSAL GROUP S.A și ai SC. TOTUL VERDE. S.A, care vor aplica tratamente non-toxice și prietenoase cu mediul în toate cele aproape 4.500 de scări ale celor 1.917 blocuri, câte există în sectorul 4. Activitățile de dezinfecție a scărilor de bloc au început astăzi și vor dura 3 zile.

În paralel, continuăm să spălăm spațiile publice din sector. Colegii care gestionează salubrizarea sunt în teren zi de zi, seară de seară, astfel încât trotuarele, stațiile STB, pasajele pietonale și cele rutiere să fie în permanență în cele mai bune condiții.

Etichete: dezinfecție, primărie, s4, scari de bloc, Sectorul 4

0/1 COMENTARII
Donna
02 aug 02:39
+0
VOTURI
-0
Sunt DONNA, sunt din Marea Britanie. După ce am fost într-o relație cu iubitul meu de 1 an acum și plănuiam să ne căsătorim curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată. de un adevăr, îl iubesc cu adevărat pe acest tip și niciodată nu îmi pot imagina viața fără el. Am încercat în continuare tot posibilul să-l recuper, dar tot efortul meu de a-l readuce în viața mea nu a dat rezultate. A fost în această zi credincioasă, am întâlnit câteva Mărturii pe un site web despre acest mare caster vrăjitor numit (DR.WEALTHY) orice persoană a susținut că îi ajută să își reînnoiască relația și să-i readucă pe fostul iubit, trebuia să-l contactez pentru că el a fost ultima mea speranță. L-am contactat prin e-mailul său și m-a asigurat că în trei zile, prietenul meu va pleca de la cealaltă fată și va reveni la mine și a fost o surpriză foarte mare să-l văd pe prietenul meu revenind la mine după trei zile vraja a fost Terminat. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul DR.WEALTHY. În același timp, vreau să folosesc această ocazie pentru a spune / sfaturi cât mai mulți care au nevoie de fostul lor înapoi, dacă aveți nevoie de ajutorul lui puteți Contactați-l prin EMAIL: wealthylovespell@gmail.com WHATSAPP HIM @ +2348105150446 vizitați site-ul http://wealthyspellhome.over-blog.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE