Primăria Sector 1 vrea să scoată graffiti-ul de la locurile de joacă. Preţ - 35 milioane leiPrimăria Sectorului 1, prin Administrația Domeniului Public, vrea să încheia un acord-cadru de până la 35.688.000 lei, pe o perioadă de 4 ani, pentru servicii de îndepărtare a graffiti-ului și de curățare, igienizare și dezinfecție locuri de joacă cu suprafețe de tartan, potrivit unui anunț publicat de instituție în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Primaria Sector 1 vrea sa scoata graffiti-ul de la locurile de joaca. Pret - 35 milioane lei (Foto Ziarul de Vrancea)
Primăria Sector 1 vrea să scoată graffiti-ul de la locurile de joacă. Preţ - 35 milioane lei (Foto Ziarul de Vrancea)

Potrivit caietului de sarcini, obiectul contractulului este următorul: "Îndepărtare depuneri dificile, cum ar fi inscripționări de tip graffiti, rugină, urme de vopsea, marker, găinaț, uleiuri și grăsimi provenite din reziduurile alimentare, de pe suprafețele aflate în administrarea ADP Sector 1 și curățarea celor dificile, igienizarea și dezinfecția suprafețelor de tip tartan și a materialelor de fabricație caracteristice ecipamentelor aferente spațiilor de joacă".

Valoarea estimată a acordului-cadru este între 18.976.000 lei și 35.688.000 lei. "Perioada de derulare a acordului cadru este de 4 (patru) ani, pe această perioadă estimăm a se încheia contracte cu regularitate, cu o durată de 2-3 luni și contracte ad hoc, în funcție de sumele alocate din bugetele anuale proprii, în limita fondurilor bugetare aprobate cu această destinație", se arată pe SICAP.

Termen limită pentru primirea ofertelor este 07.05.2019.

Sursa: Hotnews

Etichete: ADP Sector 1, graffiti, graffiti loc de joaca, Sectorul 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE