Primaria Sector 2: Școlile și persoanele cu handicap suferă din cauza orgoliilor consilierilorO serie de proiecte "extrem de importante" printre care "reparațiile școlilor și plata persoanelor cu handicap" nu se pot realiza din cauza "viceprimarului Sectorului 2 Dan Cristian Popescu și a unor consilieri locali PNL, USB, PMP" care "au respins" ordinea de zi a celei mai recente ședințe de Consiliu Local, se susține într-un comunicat al Primăriei Sector 2.

Primaria Sectorului 2
Primăria Sectorului 2

Sursa citată menționează printre proiectele amânate din cauza "ambițiilor" viceprimarului Dan Cristian Popescu și "a consilierilor locali PNL, USB, PMP": "alocarea sumelor necesare școlilor pentru: reparații, igienizare, dotări, verificarea centralelor termice, documentațiile pentru obținerea autorizațiilor de securitate la incendiu (ISU); plata drepturilor persoanelor cu handicap; 'Cardul european pentru persoanele cu dizabilități'—în cadrul proiectului finanțat de Comisia Europeană 'Asigurarea mobilității pentru persoane cu dizabilități în România și Europa'; diminuarea tarifelor pentru copii la Parcul de Agrement Tei și gratuitate pentru copiii din centrele sociale;prelungirea contractului de finanțare a proiectului de monitorizare video, etc.;asigurarea fondului de salarii pentru angajații C.L.S.2".

"Cum poate fi numită o asemenea atitudine: necunoașterea legii, inconștiență, orgoliu........, manipulare cu rea credință a colegilor consilieri!? Regretabil!!! Așa înțelege domnul viceprimar Dan Cristian Popescu să lucreze în interesul și pentru binele cetățenilor Sectorului 2!!! Sper că în ședința de Consiliu pe care am programat-o luni, 22 august, să reușim să intrăm în normalitate și consilierii locali să-și facă datoria fără a mai obstrucționa activitatea normală a Primăriei Sectorului 2", afirmă primarul Sectorului 2 Mihai Toader, citat în comunicat.

Etichete: mihai toader, Primăria Sectorului 2, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h