Primăria sectorului 1 îşi face o societate comercială pentru prestarea serviciilor de pazăConsiliul Local al Sectorului 1 a fost imputernicit miercuri sa-si faca o societate comerciala cu raspundere limitată pentru prestarea serviciilor de paza la obiectivele pe care le administreaza.

Primaria sectorului 1
Primăria sectorului 1

Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat recent pentru Agerpres ca preturile in cazul serviciilor de paza vor fi stabilite de catre Consiliul Local al Sectorului 1, care va fi actionar principal al societatii.

"Va dau un exemplu foarte simplu. Pe timpul verii, scolile nu mai au nevoie de atata personal la paza. Fiind societatea primariei, acei agenti vor putea merge cu Politia pe strada, vor putea desfasura si alte activitati. Pe cand asa, daca e una privata, nu puteam sa ma duc sa ma rog de ei. (...) Nu este, cum au spus unii de la PNL, o alta societate care sa sifoneze banii Primariei, dimpotriva. (...) Nu vom fi o societate de subinchiriere, un intermediar. Noi efectiv vom asigura acele servicii", a explicat Tudorache.

Etichete: Dan Tudorache, Primaria Sectorului 1, servicii pază

0/1 COMENTARII
frone
22 Sep 12:32
+0
VOTURI
-0
De ce trebuie soc comerciala pentr paza cand exista politie comunitara? DNA-ul doarme? Curtea de conturi doarme?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE