Primăria Sectorului 1 permite doar vizionarea primei reprize din meciul României în PARCUL BAZILESCUSuporterii echipei naţionale nu vor putea urmări decât prima repriză a meciului dintre Franţa şi România de la Campionatul European pe ecranul pus la dispoziţie de Primăria Sectorului 1 în Parcul Bazilescu, motivul invocat de autorităţi fiind legea care impune menţinerea liniştii şi ordinii publice.

Bucurestenii, invitati sa vada meciurile Romaniei in Parcul Bazilescu
Bucureştenii, invitaţi să vadă meciurile României în Parcul Bazilescu

Primăria Sectorului 1 a montat un ecran gigant în Parcul Bazilescu, unde se pot viziona toate meciurile elevilor lui Anghel Iordănescu de la Campionatul European, însă la partida cu Franţa, de vineri, 10 iunie, fanii vor vedea doar o repriză din raţiuni de asigurare a liniştii publice.

"Menţionăm că, din raţiuni de asigurare a liniştii publice, din meciurile care încep la orele 22:00 nu poate fi vizionată decât prima repriză. Potrivit Legii 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice,cu modificările şi completările ulterioare şi a Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cu modificările şi completările ulterioare, manifestările din spaţiul public se pot desfăşura cel mult până la orele 23:00", se arată pe site-ul PrimariaSector1.ro.

"Decizia de a restricționa doar la prima repriză vizionarea meciurilor de seară de la Euro 2016 în Parcul Bazilescu nu aparține Primăriei Sectorului 1, ci Comisiei de Ordine Publică din cadrul Primăriei Municipiului București. Primăria Sectorului 1 este prima care regretă că nu poate asigura microbiștilor bucureșteni vizionarea integrală a meciului România – Franța și a celorlalte partide care încep după orele 22:00, însă decizia Primăriei Capitalei și legislația în vigoare nu ne permite acest lucru.", adauga sursa citata.

Meciul de deschidere al turneului final al Campionatului European, dintre Franţa şi România se va disputa, vineri, 10 iunie, pe Stade de France din Saint Denis, de la ora 22:00. Primăria Sectorului 1 invită bucureștenii să vadă meciurile de la EURO 2016, gratuit, în Parcul Bazilescu.

"Timp de o lună, în perioada 10 iunie – 10 iulie 2016 administrația locală a Sectorului 1 va amplasa pe platoul din fața Teatrului de Vară din Parcul Bazilescu un ecran gigant pe care iubitorii fotbalului din Capitală vor putea urmări gratuit partidele de la Euro 2016. Totodată, organizatorii vor amplasa în zonă 200 de scaune pentru ca microbiștii bucureșteni să poată urmări în cele mai bune condiții meciurile de la Campionatul European de Fotbal găzduit de Franța, la care participă și echipa națională a României.", anunță Primăria Sectorului 1 printr-un comunicat de presă.

În faza grupelor, partidele se vor desfășura începând cu orele 16:00, 19:00 și 22:00, iar în faza optimilor de finală începând cu orele 15:00, 18:00 și 21:00. Partidele din sferturile de finală, semifinale precum și finala vor începe la orele 21:00.

Totodată, pe toată perioada desfășurării evenimentului în zonă este strict interzisă comercializarea băuturilor alcoolice și se va interzice participarea la manifestare a persoanelor care au asupra lor astfel de băuturi sau sunt sub influența alcoolului. De asemenea, persoanelor care au asupra lor obiecte ce pot fi folosite la acțiuni violente sau la tulburarea ordinii publice li se va interzice participarea la acest eveniment. Amplasarea ecranului gigant din Parcul Bazilescu face parte din Proiectul Social – Cultural și Recreativ "Fotbal în Parc" derulat de Primăria Sectorului 1 în colaborare cu SC LEON OUTDOOR MEDIA SRL.

Etichete: ecran parc bazilescu, EURO 2016, meci romania euro 2016, meci romania franta, Parc Bazilescu, Primaria Sectorului 1

0/1 COMENTARII
aaa
10 Jun 10:43
+0
VOTURI
-0
Ar trebui sa ma socheze acest lucru, ca pot vedea doar prima repriza din meciul nationalei, dar cum suntem in Romanika mai degraba ma linisteste. Propun ca cei responsabili cu evenimentul sa ia luna aceasta doar avansul la salariu nu si lichidarea din ratiuni de bun simt.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE