Primăria Sectorului 1 va introduce AFTER SCHOOL GRATUIT pentru toate şcolile din sectorElevii din 13 unitati de invatamant din Sectorul 1 beneficiaza gratuit de programul "Scoala dupa scoala". Pana la debutul anului scolar 2017-2018, la solicitarea parintilor, Primaria Sectorului 1 va introduce programul "Scoala dupa scoala" in toate unitatile de invatamant pe care le administreaza, spun reprezentantii institutiei.

Primaria Sectorului 1 va introduce AFTER SCHOOL GRATUIT pentru toate scolile din sector
Primăria Sectorului 1 va introduce AFTER SCHOOL GRATUIT pentru toate şcolile din sector

Programul "Scoala dupa scoala", gratuit pentru parinti, a fost lansat in data de 7 noiembrie 2016, in doua licee si 11 scoli gimnaziale din Sectorul 1, dupa cum urmeaza: Liceul Teoretic "Constantin Brancoveanu", Colegiul Tehnic "Dinicu Golescu", Scoala Gimnaziala nr. 13, Scoala Gimnaziala nr. 162, Scoala Gimnaziala "Petre Ispirescu", Scoala Gimnaziala "Sf. Nicolae", Scoala Gimnaziala "Nicolae Grigorescu", Scoala Gimnaziala nr. 178, Scoala Gimnaziala nr. 181, Scoala Gimnaziala "Alexandru Costescu", Scoala Gimnaziala nr. 183, Scoala Gimnaziala nr. 184 si Scoala Gimnaziala nr. 192.

"Introducerea programului "Scoala dupa scoala", gratuit pentru parinti, devenise o necesitate. Primaria Sectorului 1 poate si trebuie sa introduca acest program in toate unitatile de invatamant din aceasta zona administrativa pana la inceperea viitorului an scolar. Avem si disponibilitatea si resursele financiare pentru a asigura copiilor nostri o masa calda si indrumare din partea unui profesor specializat pentru a-si face temele inca de la scoala", a declarat primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Programul "Scoala dupa scoala", derulat in Sectorul 1, ofera copiilor, dupa terminarea orelor de curs, o masa calda, constand in trei feluri de mancare, un program interactiv de petrecere a timpului liber, precum si asistenta de specialitate in realizarea temelor pentru acasa. Costul unei mese, asigurat in totalitate de la bugetul local al Sectorului 1, este de 15 lei/ zi/copil.

Etichete: after school, after school bucureşti, after school sector 1, Sectorul 1

0/3 COMENTARII
BAICIU MARIAN.
08 Dec 12:44
+0
VOTURI
-0
vreau sa stiu daca si in 2019 este gratuit la after school si care este procedura de inscriere .
CRISTIAN
07 Oct 12:19
+0
VOTURI
-0
PENTRU A MERGE UN MINOR NU ARE NEVOIE DE ACORDUL AMBILOR PARINTII CAND ACESTIA SUNT DESPARTITI SI EXISTA CUSTODIE COMUNA??
Vlad
17 Nov 10:54
+0
VOTURI
-0
Si cum realizezi asta?? La fosta mea scoala toate salile erau ocupate de dimineata pana seara... 2 ture. Unde sa stea copiii de dimineata?? Ce after school pt cei de dupa masa?? poate niste pre-schooling? :))

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE