Primăria Sectorului 1 vrea să aloce 10 milioane lei pentru Catedrala Mântuirii NeamuluiPrimaria sectorului 1 vrea sa aloce 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local de joi.

Primaria Sectorului 1 vrea sa aloce 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului
Primăria Sectorului 1 vrea să aloce 10 milioane lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, a dorit sa aloce aceasta suma Patriarhiei Romane inca din luna iulie, insa proiectul nu a fost adoptat, majoritatea consilierilor USR si PNL votand impotriva.

"Mentionam ca sprijinul financiar se va acorda din bugetul Consiliului Local al Sectorului 1, iar verificarea deconturilor justificative ale lucrarilor de executie se va face de catre Directia Investitii si Directia Management Economic din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Sectorului 1 al Municipiului Bucuresti, potrivit competentelor. Fata de cele mai sus-mentionate, inaintez Consiliului Local al Sectorului 1 prezentul Proiect de hotarare privind acordarea unui sprijin financiar Patriarhiei Romane in valoare de 10.000.000 lei pentru finantarea unor lucrari la Catedrala Mantuirii Neamului (Catedrala Nationala), in vederea analizarii si supunerii lui spre adoptare", se arata in expunerea de motive a proiectului, potrivit hotnews.ro.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat in luna august, la propunerea primarului general Gabriela Firea, 15 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

Etichete: Catedrala Mântuirii Neamului, Primăria Sector 1, Sectorul 1

0/3 COMENTARII
vlad
27 Oct 10:40
+0
VOTURI
-0
@bucurestean Ce treaba are USR cu proiectul asta??? Ei o sa voteze impotriva, cum au facut-o si data trecuta, ce ai vrea sa faca?? Sa dea foc la primarie?
bucurestean
27 Oct 09:21
+0
VOTURI
-0
se voteaza pentru atribuirea acestor fonduri din bani publici sau catedrala e cumva un substitut al panselutelor pentru sifonarea fondurilor primariei? avem nevoie de spitale, scoli, infrastructura, centre de cultura, nu de biserici si cu atat mai putin de catedrale. USR? Clothilde? ce faceti acolo ca voturi v-ati luat destule.
qwe
26 Oct 19:58
+0
VOTURI
-0
Unde-i acum tampitul ala cu peroanele lui? Tipa cat il tine tastatura ca "a vedea" nu mai stiu ce strazi, dar vad ca nici "pas" nu spune cand pesedeii mai arunca cu banii publici in biserica aia. Si arunca cu folos, ca deja e popa ala care facea propaganda electorala in biserica contra neamtului... Cati ca ala mai sunt? Gramada, deci e nevoie de bani multi...

Si, revenind la tampitul cu tramvaiele: ce parere ai, retradatule, de pomana asta electorala? Te las pe tine sa-ti faci calculele, sa vezi cate peroane de tramvai puteai sa faci cu 10.000.000 lei!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h