Primăria Sectorului 2 colectează GRATUIT deșeuri voluminoase de la bucureşteni, în weekendPrimăria Sectorului 2 anunţă că vine în sprijinul locuitorilor Sectorului 2 care doresc să-și facă curățenie în case. Astfel, sâmbătă, 21 februarie 2018, bucureştenii pot depozita deșeuri voluminoase și DEE-uri în fața imobilelor de domiciliu de unde vor fi ridicate, gratuit, de către S.C. Supercom S.A. între orele 09.00 – 14.00.

Primaria Sectorului 2 colecteaza GRATUIT deseuri voluminoase de la bucuresteni, in weekend
Primăria Sectorului 2 colectează GRATUIT deșeuri voluminoase de la bucureşteni, în weekend

La solicitarea primarului Sectorului 2, Mugur Toader Mihai, SC Supercom S.A. colectează, gratuit, de la populaţie, deșeuri voluminoase și aparate electrice şi electronice vechi - aparate de uz casnic; echipamente informatice şi de telecomunicaţii; echipamente de larg consum; echipamente de iluminat; unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agrement.

Locuitorii Sectorului 2 pot depune în faţa imobilelor în care locuiesc toate aparatele şi echipamentele de care nu mai au nevoie, pentru a fi ridicate gratuit şi transportate la sediile de colectare ale societății de salubrizare.

În vederea bunei coordonări a activității, sectorul 2 a fost împărțit înv10 zone, unde, în intervalul orar 9.00 -14.00, echipajele Poliţiei Locale Sector 2 și S.C. Supercom S.A., sub coordonarea Primăriei Sectorului 2, vor patrula pe străzi în vederea identificării locurilor de depozitare a deșeurilor, ridicării și transportului acestora la centrele de colectare.

Pentru detalii suplimentare, referitoare la operațiunea de colectare a deșeurilor electrice și electronice, cetățenii se pot adresa SC Supercom SA la numărul de telefon 021.9654.

În cazul în care condițiile meteo devin nefavorabile (ninsoare, viscol etc), acțiunea va fi reprogramată pentru o dată ulterioară, informează administraţia locală într-un comunicat de presă. 

Etichete: colectare deseuri voluminoase, deseuri voluminoase, Mugur Toader Mihai, Sectorul 2, Supercom

0/4 COMENTARII
Kennethpearf
03 Mar 23:40
+0
VOTURI
-0
Pozitiv - это негормональный препарат, который помогает вашему организму выработать серотонин и мелатонин, которых так не хватает для радости!
Сайт: http://workle.website/74
Kennethpearf
02 Mar 15:40
+0
VOTURI
-0
Pozitiv - это негормональный препарат, который помогает вашему организму выработать серотонин и мелатонин, которых так не хватает для радости!
Сайт: http://workle.website/74
Stephenstila
28 Feb 14:43
+0
VOTURI
-0
Opteck http://workle.website/3h
DavidVorne
28 Feb 11:04
+0
VOTURI
-0
«Папиловит» — быстро и безопасно избавит от любых папиллом и бородавок.
Наш сайт: http://workle.website/4r

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE