Deszăpezire în sectorul 2: Continuă acțiunea de îndepărtare a zăpezii și a țurțurilorPrimarul Sectorului 2 Neculai Onțanu invită bucureștenii din Sectorului 2 să anunțe ce străzi au nevoie de curățarea zăpezii, în această perioadă, dar și dacă s-au format țurțuri la proprietățile lor, pentru ca utilajele aferente să intervină.

"Pentru a patra noapte consecutiv, în sectorul 2 ridicăm zăpada şi curăţăm străzile pentru a debloca arterele de circulaţie și actiunea o vom continua.
În această noapte activitatea se desfășoară pe: Şos Colentina, Bd Lacul Tei, Str Ziduri Moşi şi Sos. Pantelimon, Şos Mihai Bravu (segmentul din Sectorul 2). Vom continua şi în zilele şi nopţile viitoare curăţarea şi transportul zăpezii de pe străzile din Sectorului 2. În cazul în care primim sesizări pentru curăţarea şi deblocarea unor străzi, vom acţiona de îndată. Vreau sa mulțumesc personal tuturor locuitorilor Sectorului 2 care și-au îndeplinit răspunderea de a curața trotuarele din fața proprietăților. Având în vedere că gerul va continua şi în zilele viitoare, ştiind că s-au format țurțuri de gheaţă la proprietățile dumneavoastră, pe care nu-i puteți îndepărta şi care ar putea produce accidente nedorite, vă rog să ne anunțati imediat să putem interveni de urgență.", transmite primarul Neculai Onțanu pe Facebook.

Etichete: deszăpezire, Neculai Onţanu, Sectorul 2

0/5 COMENTARII
Andreea
25 ian 09:24
+0
VOTURI
-0
Ma bucur sa vad atata implicare din partea autoritatilor. Felicitari.
Albert
23 ian 11:05
+0
VOTURI
-0
Felicitari domnule Ontanu ! Asa da !
ccc
23 ian 07:25
+0
VOTURI
-0
Cum domnul primar Ontanu VREA SI POATE, iar Manescu .....
Marius Avram
22 ian 12:24
+0
VOTURI
-0
Excelenta organizare in sectorul 2. Felicitari primariei.
Eve
22 ian 11:56
+0
VOTURI
-0
Felicitari domnule primar Ontanu!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h