Primăria Sectorului 3 a dat startul celei mai ample acțiuni de dezinfecțiePrimarul Sectorului 3, Robert Negoiță a dat startul celei mai ample acțiuni de dezinfecție. Începând de astăzi, pe arterele principale și secundare din Sectorul 3, se acționează și cu atomizoare pentru împrăștierea soluțiilor destinate dezinfecției suprafețelor.

Dezinfectie sector 3
Dezinfecție sector 3

Până în prezent în sectorul 3 s-au spălat trotuarele, bulevardele, străzile din interiorul cartierelor, locurile de joacă, piețele și parcurile, în scopul dezinfectării spațiilor comune.

„Este o situație excepțională și trebuie să luăm toate măsurile care se impun, dar cea mai importantă măsură este să fim foarte raționali. Suntem pregătiți pentru această acțiune, tunurile pe care le foloseam la aplicarea tratamentelor pentru copaci, sunt perfect adaptabile pentru a le folosi la dezinfecție în acest moment. Curățenia este importantă pentru noi și deja am acționat în spațiile publice comune, precum străzile, parcurile, școlile", a declarat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.

Primăria Sectorului 3 îi roagă pe toţi cetăţenii să respecte în această perioadă recomandările autorităţilor din domeniu, pentru a preveni răpândirea virusului COVID-19.

Etichete: dezinfecție, Sector 3

0/1 COMENTARII
CCC
28 mar 08:16
+0
VOTURI
-0
Sectorul 2, 3, 4 SUPER! Sectorul 6 NIMIC!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE