Primăria Sectorului 3 a montat kilometri de borduri noi peste cele existente, pe marile bulevardePrimaria Sectorului 3 a inceput sa inlocuiasca bordurile aferente spatiilor verzi de pe marile artere din sector, turnand borduri noi pe deasupra bordurilor existente.

Șantier nou in Sectorul 3. Negoita vrea sa repare 12 strazi cu aprox. 950 mii de euro
Șantier nou în Sectorul 3. Negoiță vrea să repare 12 străzi cu aprox. 950 mii de euro
Foto: HotNews.ro

In ultimele saptamani, Primaria Sectorului 3 a inceput sa puna borduri pe marginea spatiilor verzi de pe marile bulevarde din sector. Astfel, pe bd. Th. Pallady, in zona industriala, peste bordurile existente se toarna noi borduri de culoare caramizie. La fel se intampla pe bd. Nicolae Grigorescu, bd. Basarabia si str. Traian, noteaza HotNews.ro.

Potrivit Administratiei Strazilor Bucuresti aceste lucrari sunt realizate de Primaria Sectorului 3.

Conform sursei citate, pentru intretinerea strazilor din sector se afla in desfasurare un contract cadru in valoare de circa 21 milioane lei fara TVA. Totodata, institutia vrea sa atribuie pentru acelasi lucru doua contracte cadru, pe 4 ani, in valoare totala de peste 60 milioane lei.

Potrivit site-ului de licitatii publice, Primaria sectorului 3 a incheiat in august 2013 un contract cadru pe 20 de luni pentru lucrari de modernizare, sistematizare pe verzticala, reabilitare si pietruire necesare sistemului rutier din sectorul 3, mai pe scurt reabilitare strazi. Valoarea acestui contract este de circa 21 milioane lei si a fost castigat de:
- ASOCIEREA S.C. DOMARCONS S.R.L. - S.C. KENTEL DESIGN S.R.L.
- ASOCIEREA S.C. DELTA ACM 93 S.R.L. - 360 INGINERIE URBANISM ARHITECTURA
- S.C. EUROVIA CONSTRUCT INTERNATIONAL S.A.
- ASOCIEREA S.C. STRACO GRUP S.R.L. - S.C. FRISAROM ENGINEERING S.A.
- ASOCIEREA SOCIETATEA SCIT IMPEX SRL - S.C. GHECON CONSTRUCT S.R.L. - S.C. GLOBAL SERVICE PROIECT S.R.L.
- ASOCIEREA S.C. CONSTRUCTII ERBASU S.A. C & D BEST DESIGN CONCEPT S.R.L.

Tot potrivit site-ului de licitatii publice, in prezent, Primaria Sectorului 3 a scos la licitatie, la inceputul anului, doua contracte pentru intretinerea strazilor si trotuarelor in valoare totala de peste 60 milioane lei. Licitatiile sunt inca in desfasurare.

Primul contract cadru se va desfasura pe 4 ani si are ca obiect "lucrari de alei si trotuare in sectorul 3 al municipiului Bucuresti". Valoarea estimata a acestuia este de circa 45 milioane lei fara TVA.

Al doilea contract cadru are ca obiect realizarea lucrarilor de reparatii curente a strazilor din sectorul 3 si se va desfasura tot pe durata a 4 ani. Valoarea estimata a acestui acord este de circa 22 milioane lei fara TVA.

Vezi şi: Cum pune Negoiţă alei şi trotuare de 12 mil. euro,peste alte lucrări similare dintr-un alt contract

Etichete: borduri, borduri bulevardul unirii, contract schimbare borduri Sectorul 3, Sectorul 3

0/4 COMENTARII
Fox
21 iun 20:39
+0
VOTURI
-0
E firesc sa inalte bordurile ca sa nu mia ajunga pamantul si apa jegoasa pe carosabil! Daca nu va place aceasta abordare va ofer alta muuuult mai pe placul unora dintre voi: daca nu mai ajunge apa murdara pe carosabil nu se mai murdaresc biciclistii deci iata ce atitudine eco are primarul sectorului 3! Sic!
Ing.
18 iun 10:11
+0
VOTURI
-0
Bulevardele mari sunt în administrarea primăriei capitalei. Cu ce bază legală montează borduri primăria de sector?
Geo
17 iun 10:41
+0
VOTURI
-0
Sunteti carcotasi ,locuiesc in sectorul 2 asa ca pot face o comparatie intre sectoare. Pe departe sectorul 3 arata mult mai bine,si cu aceste borduri turnate inconjurand spatiul nou plantat cu gazon se vede excelent. Mergeti in schimb in bombardatul sector 2 o sa vedeti diferenta.
Gigi Kent
16 iun 22:18
+0
VOTURI
-0
Păi ce, Videanu să n-aibă și el un „vrednic” urmaș?
Sau credeați că din borduri nu se mai pot scoate bani? Ei, uite că se mai pot scoate, și încă bani buni!
Da-mi „place” de băiatul ăsta, Negoiță... N-are pic de rușine, fură ziua-n amiaza mare, fără grețuri că-l poate vedea cineva.
Îi prevăd un viitor mare dacă se ține de treabă. Adică să nu-l deranjeze, domne, băieții ăia de la DNA. Să lase omul să fure în liniște, că de-aia a dat șpaga s-ajungă primar. Să-și bage și lui în buzunare, nu să facă ceva, orice, pentru „triștii de bucureșteni”!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE