Primăria sectorului 3 plăteşte peste 14 milioane de euro din bugetul local pentru servicii de pazăPrimarul sectorului 3 Robert Negoiţă plăteşte peste 14 milioane de euro, bani de la bugetul local, unor bodyguarzi pentru servicii de pază.

Robert Negoita
Robert Negoiţă

Primăria Sectorului 3 a atribuit un contract de 63.115.200 lei, fără TVA, (peste 14 milioane de euro) unur firme de pază şi protecţie pentru, „servicii de pază, monitorizare, intervenţie rapidă a obiectivelor, bunurilor, valorilor aflate în administrare inclusiv salvare acolo unde este cazul", informează capital.ro.

Contractul acord-cadru a fost atribuit pe 18 iulie firmelor Tiger Protector Company SRL şi Nei Divizia de Securitate SRL.

Primăria Sector 3 a încheiat contractul de pază pe o perioadă de 48 de luni începând de la data atribuirii contractului, iar firmele private, conform anunţului de licitaţie, sunt obligate să asigure:
-servicii de paza pt. min. 50 posturi max. 150 posturi/an in regim de 12 h din 24 h sau in regim permanent de 24 h;
-servicii de paza pt. min. 200 posturi max. 600 posturi/4 ani in regim de 12 h din 24 h sau in regim permanent de 24 h.

Primăria Sector 3 nu a organizat licitaţie electronică, iar principalul criteriu de atribuire a contractului de pază a fost preţul cel mai scăzut.

CITEŞTE ŞI Primăria sectorului 3 oferă pachete alimentare pentru persoanele cu venituri reduse

Etichete: contract primarie sector 3, Primăria SEctor 3, robert negoita, servicii pază, servicii paza primarie sector 3

0/1 COMENTARII
Cris
22 Jul 19:35
+0
VOTURI
-0
Sunt circuite de spalare de bani din bugetul sectorului 3, firmele de paza fiind adevarate masinarii de spalare de bani, cu angajati fictivi pe statele de plata, cu contracte umflate, cu angajati platiti la negru care presteaza mai multe ore decat scrie in contract, etc. E mega-spalare de bani.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE