Primăria Sectorului 3 se mută de pe strada Parfumului. Unde va funcţiona, de luni, 1 februarieSEDIU NOU PRIMĂRIA SECTORULUI 3. Primăria Sectorului 3 îşi va muta sediul din strada Parfumului. Începând de luni, birourile administraţiei locale vor funcţiona în zona Dristor, vizavi de restaurantul Mc Donald's într-o fostă clădire monument istoric. 

Primaria Sectorului 3 se muta de pe strada Parfumului. Unde va functiona, de luni, 1 februarie
Primăria Sectorului 3 se mută de pe strada Parfumului. Unde va funcţiona, de luni, 1 februarie

SEDIU NOU PRIMĂRIA SECTORULUI 3. Primăria Sector 3 a anunțat că, timp de două săptămâni, Serviciul de Relaţii cu Publicul şi casieria îşi vor desfăşura activitatea, în paralel, atât în vechiul sediu, cât şi în cel nou.

SEDIU NOU PRIMĂRIA SECTORULUI 3. "Primăria Sectorului 3 anunţă că direcţiile şi serviciile din cadrul acesteia, care funcţionau în sediul din str. Parfumului nr. 2-4, se vor muta, începând de luni, 1 februarie, în noul sediu din Calea Dudeşti nr. 191. Pentru a reduce disconfortul creat cetăţenilor sectorului 3, până la data de 15 februarie, Serviciul de Relaţii cu Publicul şi casieria îşi vor desfăşura activitatea, în paralel, atât în sediul din strada Parfumului nr. 2-4, cât şi în cel din Calea Dudeşti nr. 191. De asemenea, în noul sediu vor funcţiona şi serviciile care îşi desfăşurau activitatea în clădirea din str. Vasile Lucaciu nr. 34, respectiv, Serviciul Cadastru şi Fond Funciar, Compartimentul Registru Agricol, Serviciul Relaţii Consiliul Local, Serviciul Autoritate Tutelară şi Serviciul Asistenţă Tehnică şi Legislativă", anunţă administraţia locală.

SEDIU NOU PRIMĂRIA SECTORULUI 3. Pentru a ajunge la noul sediu, cetățenii au la dispoziție mult mai multe mijloace de transport în comun. Astfel, se va putea ajunge folosind metroul pînă la stația Dristor sau liniile de tramvai 1, 23 şi 27 dar şi liniile de autobuz 135, 330 şi 634.

Etichete: luni 1 februarie 2016, Primăria Sectorului 3 se mută, Sectorul 3, sediu nou primaria Sectorului 3

0/2 COMENTARII
vlad
30 Jan 11:23
+0
VOTURI
-0
Stai putin, cum poate fi fost monument istoric??? Probabil au declasat-o? Nu vad cum altfel puteau sa-i traga sticla aia pe fatada... Eh, daca tot au facut-o, trebuiau sa o darame si sa largeasca buleverdul Mihai Bravu.... care la cat de lung este de la Piata Victoriei pana la Piata Sudului, tocmai acolo se gatuieste!!! Trebuia daramata scoala asta, benzinaria si luat spatiu verde de prin curtea scolilor de peste drum.... perfect fezabil, chiar o chestie utila, nu ca podul de la Vacaresti.... dar deh, avea Negoita de un sediu nou mai central.
alex
29 Jan 15:34
+0
VOTURI
-0
ce e cu acoperisul ala? E ca la tara. Asa arata si in Germania? Ca se tot lauda domnul primar Negoita ca face totul ca in Germania

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE