Primăria Sectorului 4 plăteşte o firmă cu 110.000 euro ca să măsoare străzile din sectorMĂSURARE STRĂZI SECTORUL 4. Primăria Sectorului 4 a anunţat că are în vedere realizarea unor lucrări de reabilitare şi dezvoltare a reţelei rutiere, precum şi de reabilitare şi dezvoltare a reţelelor edilitare subterane (canal, apă, electricitate, gaze, termoficare etc.). În acest sens, administraţia locală condusă de Daniel Băluţă (PSD) va plăti 110.000 euro unei firme private ca să măsoare străzile şi bulevardele din sector. 

Primaria Sectorului 4 plateste o firma cu 110.000 euro ca sa masoare strazile din sector (Foto blogdebucuresti.ro)
Primăria Sectorului 4 plăteşte o firmă cu 110.000 euro ca să măsoare străzile din sector (Foto blogdebucuresti.ro)

MĂSURARE STRĂZI SECTORUL 4. Măsurarea străzilor, bulevardelor şi aleilor din Sectorul 4 are ca scop o mai bună inventariere a domeniului public, informează Primăria Sectorului 4, mai ales atunci când se încheie contracte de prestări servicii de salubritate şi deszăpezire în sector. 

"Pentru controlul eficient al lucrărilor de reabilitare şi dezvoltare al arterelor rutiere, precum al serviciilor de salubrizare, este necesar a fi realizate lucrări topografice în baza cărora să fie creată o bază de date complexă (grafică şi textuală) de tip GIS, care să includă forma grafică, tipul şi denumirea arterei, categoria de folosinţă, tipul îmbrăcăminţii rutiere, dimensiuni, arie (carosabil, trotuar, parcări)", se specifică în caietul de sarcini aferent licitaţiei publice, întocmit de Primăria Sectorului 4.

MĂSURARE STRĂZI SECTORUL 4. Conform sursei citate, firma care a câştigat licitaţia are în vedere inventarierea a circa 620 de artere rutiere aflate în administrarea Primăriei Sectorului 4 (bulevarde, străzi, alei etc.) în lungime totală de circa 239 km. 

MĂSURARE STRĂZI SECTORUL 4. Ţinând cont de faptul că contractul de măsurare a străzilor din sector a fost atribuit contra sumei de aproximativ 491.000 lei cu TVA (circa 110.000 euro), rezultă că pentru fiecare kilometru măsura firma privată va fi plătită de Primăria Sector 4 cu 460 de euro. 

MĂSURARE STRĂZI SECTORUL 4. Licitaţia publică privind măsurarea străzilor, bulevardelor şi aleilor din Sectorul 4 a fost adjudecată de SC THEOTOP SRL, societate ce are ca obiect principal activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea. Potrivit ultimelor date disponibile la Ministerul de Finanţe, firma avea la sfârşitul anului 2014 un număr de 41 de angajaţi, o cifră de afaceri de aproximativ 5,8 milioane lei şi un profit net de puţin peste 300.000 lei. 

Etichete: contract masurare strazi, Daniel Băluță, masuratoare strazi, SC THEOTOP SRL, Sectorul 4, strazi Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE