Primăria Sectorului 4 s-a constituit parte civilă în dosarul Colectiv. Cere 100 mil. de euro daunePrimăria Sectorului 4 s-a constituit parte civilă în dosarul Colectiv şi, în această calitate, cere daune de 100 de milioane de euro, pe motiv că i-a fost afectată imaginea.

Primaria Sectorului 4 s-a constituit parte civilia in dosarul Colectiv. Cere 100 mil. de euro daune
Primăria Sectorului 4 s-a constituit parte civiliă în dosarul Colectiv. Cere 100 mil. de euro daune
Foto: psnews.ro

Primăria Sectorului 4 a depus la DNA o solicitare prin care îi cere daune fostului edil Cristian Popescu Piedone. Acesta este cercetat de procurorii anticorupție pentru abuz în serviciu în legătură cu acordarea autorizației pentru clubul Colectiv, document pe care Cristian Popescu Piedone și-a pus semnătura, informează digi24.ro.

În solicitare se precizează că daunele, în cuantum de 100 de milioane de euro, sunt cerute pentru că primăriei i-ar fi fost aduse prejudicii de imagine.

Solicitarea avansată de primarul interimar al Sectorului 4 către autorități este motivul invocat de asociația „Colectiv pentru viitor" pentru contestația depusă la Judecătoria Sectorului 4 împotriva candidaturii anunțate de Cristian Popescu Piedone. Candidatura a fost deja validată de Biroul Electoral Local al Sectorului 4.

Etichete: colectiv, primăria sector 4, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE