Primăria Sectorului 6 a achiziționat 1900 de tone de sare pentru deszăpezirea drumurilor din sectorAdministrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 a achiziționat cu aproximativ 700.000 de lei servicii de furnizare și livrare sare pentru deszăpezirea drumurilor din sector în această iarnă.

Primaria Sectorului 6 a achizitionat 1900 de tone de sare pentru deszapezirea drumurilor din sector
Primăria Sectorului 6 a achiziționat 1900 de tone de sare pentru deszăpezirea drumurilor din sector
Foto: primaria6.ro

Potrivit unui anunț publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), Primăria Sectorului 6 a încheiat un acord-cadru pentru furnizare și livrare de sare pentru deszăpezire pe o perioadă de 12 luni cu firma Dragon Oil SRL.

Pentru furnizarea și livrarea a 1900 tone de sare pentru deszăpezire Primăria Sectorului 6 va plăti suma de 671.460 lei cu TVA, adică 541.500 lei fără TVA. Criteriul de atribuire al contractului a fost prețul cel mai scăzut. Autoritatea locală a primit o singură ofertă pentru acest contract de achiziții publice, astfel firma DRAGON OIL STAR SRL a fost desemnată câștigătoare, arată informațiile publicate pe SEAP.

Potrivit anunțului, urmează să fie atribuite 3 contracte subsecvente: un contract în 2014 și alte două contracte pe parcursul anului 2015.

Operatorul economic va furniza și livra sarea pentru deszăpezire în autospeciale dotate cu prelate, în tranșe de câte 250 de tone în termen de 12 ore de la emiterea comenzii de către autoritatea publică, în condiții de ninsoare și viscol. Sarea folosită la deszăpezirea drumurilor trebuie să aibă o garanție de minim 3 luni de la data livrării, se mai arată în caietul de sarcini.

Etichete: contract, deszăpezire, drumuri, iarnă, ninsoare, sare, SEAP, Sectorul 6, viscol

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE