Primăria Sectorului 6 a tăiat 60 de copaci uscaţi din Parcul Drumul TabereiPrimăria Sectorului 6 a închis luni Parcul Drumul Taberei ca să defrişeze 60 de arbori uscaţi.

Primaria Sectorului 6 a taiat 60 de copaci uscati din Parcul Drumul Taberei
Primăria Sectorului 6 a tăiat 60 de copaci uscaţi din Parcul Drumul Taberei

"Parcul Drumul Taberei este inchis astazi, 12.09.2016, intre orele 06.00 - 22.00, in urma avizului emis de catre Primaria Municipiului Bucuresti pentru defrisarea cu scoaterea radacinilor a 60 de arbori uscati. Lucarile avizate se executa pentru evitarea producerii evenimentelor cu urmari nedorite si crearea conditiilor pentru plantarea de material dendrologic tanar. Astfel, pentru siguranta vizitatorilor, s-a luat decizia de restrictionare a accesului in parc. In avizul emis de catre Directia Generala Dezvoltare Urbana a Primariei Municipiului Bucuresti este mentionata obligativitatea plantarii a 60 de exemplare arbori tineri, dar Primaria Sectorului 6 si-a propus plantarea a cel putin 120 de arbori. Momentul plantarii arborilor tineri va fi stabilit ulterior acestei actiuni, conform normelor perioadelor de plantare, dar nu mai tarziu de Noiembrie 2016", se arata intr-un raspuns trimis de Primaria sectorului 6 la solicitarea HotNews.ro.

Etichete: copaci taiati bucureşti, copaci uscaţi bucureşti, parc drumul taberei, Primăria Sector 6, Sector 6

0/2 COMENTARII
Gogu
13 sep 17:52
+0
VOTURI
-0
Cat de t>>mpiti sunteti sa puneti o poza din Cismigiu si sa scrieti de parcul Drumul Taberei... Jurnalisti de 2 bani ! Intrati pe google si luati de acolo o poza ca lumea daca pana in Drumul taberei nu puteti sa va duceti
Laurentiu
13 sep 16:54
+0
VOTURI
-0
Poza e din Cismigiu (asta ca sa fim rigurosi in demersul de informare a cititorilor)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h