Primăria Sectorului 6 anunță AMENZI între 200 și 1.000 de lei pentru cei care nu respectă curățeniaAgenţii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au aplicat în luna aprilie 177 de sancţiuni contravenţionale persoanelor care nu au întreţinut curăţenia şi igiena în spaţiile de locuit, spaţiile de desfăşurare a activităţii, curţi, spaţiile verzi din jurul blocurilor, anunță Primăria Sectorului 6.

Primaria Sectorului 6 anunta AMENZI intre 200 si 1.000 de lei pentru cei care nu respecta curatenia
Primăria Sectorului 6 anunță AMENZI între 200 și 1.000 de lei pentru cei care nu respectă curățenia
Foto: facebook/ Adrian Munteanu‎.Cetatean Sector 6

Astfel, conform prevederilor Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 120/2010, privind Normele de salubrizare şi igienizare ale Municipiului Bucureşti, nerespectarea condiţiilor menţionate constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 1000 lei la 3000 lei pentru persoane juridice şi de la 200 lei la 1000 lei pentru persoane fizice, se arată în comunicatul Primăriei Sectorului 6, remis B365.ro.

"Au fost aplicate 41 de sancţiuni contravenţionale şi posesorilor animalelor de companie care, în timpul plimbărilor pe domeniul public, n-au deţinut asupra lor materialele necesare (făraş, mătură, pungă) pentru curăţarea dejecţiilor provenite de la acestea.

Cei care nu se conformează riscă să fie sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 200 lei şi 500 lei", anunță reprezentanții Primăriei.

CITEȘTE ȘI: Consilierii locali din Sectorul 6 față în față cu locuitorii. Ce PROBLEME GRAVE au fost ridicate

Suma totală a sancţiunilor aplicate de către poliţiştii locali pentru nerespectarea prevederilor HCGMB nr.120/2010 a fost în valoare de 30.300 lei, mai menționează autoritățile locale

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control se vor desfăşura cu peridiocitate, aplicându-se, de câte ori va fi cazul, sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a menţine curăţenia în Sectorul 6.

Etichete: amenzi, blocuri, contravenție, curăţenie, Sectorul 6, spatii verzi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h