Primăria Sectorului 6 va cheltui 50 milioane de euro pentru panseluțe și locuri de joacăPrimăria Sectorului 6 este dispusă să cheltuiască 50 milioane euro în următorii doi pentru pentru întreținerea și amenajarea spațiilor verzi și a locurilor de joacă pentru copii.

Primaria Sectorului 6 va cheltui 50 milioane de euro pentru panselute si  locuri de joaca
Primăria Sectorului 6 va cheltui 50 milioane de euro pentru panseluțe și locuri de joacă

Întreținerea și amenajarea spațiilor verzi și a locurilor de joacă din sectorul 6 vor costa maximum 213,13 milioane de lei, în următorii doi ani, estimează Primăria Sectorului 6. Instituția anunță organizarea unei licitații pentru încheierea unui acord cadru în acest sens. Primăria estimează și o valoare minimă a lucrărilor, de numai 2,34 milioane de lei.

Primăria nu dorește să organizeze licitații și pentru încheierea contractelor subsecvente, adică pentru realizarea fiecărei lucrări în parte. Asta în condițiile în care instituția estimează că valoarea unui contract subsecvent poate ajunge și la 17,4 milioane lei. Valoarea celui mai mic dintre contractele subsecvente este de 1,3 milioane de lei. Acordul cadru va fi încheiat cu o singură societate comercială.

Nu este pentru prima data când Primăria Sectorului 6 optează pentru organizarea unei licitații în vederea încheierii unui acord cadru, fără organizarea de licitații individuale pentru realizarea contractelor subsecvente. Primăria a scos, luna trecută, la licitație, încheierea unui acord-cadru pentru renovarea instituțiilor de învățământ din sector, în valoare de 300 de milioane de lei.

 

Etichete: licitaţie, loc de joacă, primaria sectorului 6, spatii verzi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h