Primaria sectorului 6 va construi in 2013 trei parcari automatePrimaria sectorului 6 sustine ca va finaliza in 2013 trei parcari automate pe Str. Ghirlandei (zona Apusului), Str. Simion Mehedinti (zona Parcului Giulesti) si Str. Dreptatii (zona bd. Uverturii), potrivit unui raspuns comunicat de institutie la solicitarea HotNews.ro.

Sursa foto zf.ro
Sursa foto zf.ro

Fiecare parcare va avea 24 de locuri (doua module de 12 locuri) si costa circa 2 milioane de lei. Un modul de parcare pentru 12 masini ocupa doua locuri de parcare, ceea ce constituie un avantaj in cartierele de blocuri unde exista un deficit in acest sens. Banii necesari acestei investitii au fost prevazuti in bugetul pe 2013, aprobat in urma cu doua zile de Consiliul local.

In ultimii ani, Primaria sectorului 6 a construit 34 de astfel de parcari, fiecare avand 24 de locuri - in total 408 locuri. Potrivit reprezentantilor institutiei, acestea sunt un succes fiind ocupate in proportie de 100%.

Sistemele smart parking sunt silenţioase şi funcționează cu ajutorul unui lift acționat electric, pe baza unui card personalizat cu cod de acces. Practic, sistemul electronic identifică locul autoturismului, îl ridică pe platformă și îl așază la locul plătit. Operaţiunea durează aproximativ două minute.

Etichete: Giulesti, Militari, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE