Primăria sectorului 6: Vânzarea locuinţelor ANL din Cartierul Brâncuşi va fi reluatăVânzarea locuinţelor ANL din Cartierul "Constantin Brâncuşi" va fi reluată odată cu publicarea în Monitorul Oficial a Normelor de aplicare ale Legii 152/1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, modificată, aplicându-se un coeficient de indexare mai mic, anunţă Primăria sectorului 6, într-un comunicat de presă. 

Vanzarea locuintelor ANL din Cartierul "Constantin Brancusi" va fi reluata
Vânzarea locuinţelor ANL din Cartierul "Constantin Brâncuşi" va fi reluată

Actul normativ, aprobat recent de Parlamentul României, stabileşte coeficientul de indexare la valoarea de 1,0 pentru Municipiul Bucureşti. Astfel, coeficientul de 1,4 prevăzut în modificarea anterioară a Legii 152/1998, a fost eliminat.

"Mulţi dintre chiriaşii din Cartierul Brâncuşi, cel mai mare cartier ANL din ţară, mi-au spus că doresc să îşi cumpere apartamentele. După aplicarea noilor reglementări, ei vor beneficia de condiţii mai bune pentru cumpărare, dat fiind că vânzarea acestor locuinţe va fi reluată. Autoritatea locală a Sectorului 6 susţine continuarea programului ANL în Bucureşti, având în vedere numărul mare de cereri pentru locuinţe primite din partea membrilor comunităţii ", a declarat primarul sectorului 6, Rareş Mănescu.

Plata chiriilor şi a întreţinerii pentru locuinţele din Cartierul Brâncuşi poate fi făcută atât numerar, la ghişeu, cât şi prin intermediul cardului bancar şi online, precizează Primăria sectorului 6.

Prețurile locuințelor ANL către chiriași vor scădea, după ce deputaţii au adoptat un proiect de lege în acest sens. Actul normativ stabileşte că valoarea de vânzare a unui imobil ANL se ponderează cu un coeficient determinat de 1.00 pentru Bucureşti şi municipiile de importanţă naţională, urmând astfel ca preţul locuinţelor ANL din Capitală să scadă. Legea merge la promulgare. 

Etichete: ANL, Cartierul Brancusi, cartieurl constantin brancusi, locuinţe ANL, Primăria Sector 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h