Primăria vrea hartă strategică de zgomot, în Bucureşti. CÂT COSTĂPrimăria Municipiului Bucureşti vrea să realizeze o hartă strategică de zgomot şi un plan de acţiune pentru diminuarea poluării fonice în Capitală. 

Primaria vrea harta strategica de zgomot, in Bucuresti
Primăria vrea hartă strategică de zgomot, în Bucureşti

Potrivit unui anunţ publicat pe site-ul de licitaţii electronice, Primăria Capitalei vrea să încheie un contract pe o durată de 14 luni pentru realizarea hărţii strategice de zgomot şi a planului de acţiune pentru diminuarea acestuia în Bucureşti, în conformitate cu prevederile Directivei 2002/49/EC a Parlamentului European şi a Consiliului Uniunii Europene, referitoare la evaluarea şi managementul zgomotului ambiental.

Valoarea estimată a contractului este de 1.451.612,9 lei (aproximativ 330.000 de euro) fără TVA, durata acestuia fiind de 14 luni de la data atribuirii.

Firmele care vor participa la licitaţie trebuie să depună o garanţie de participare de şapte la sută din preţul contractului.

Contractul de asociere va fi încheiat în urma unei licitaţii deschise care va avea loc la sediul municipalităţii, în data de 30 octombrie, la ora 12.00 şi va fi atribuit firmei cu oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.

Sursa: Mediafax

Etichete: Bucureşti, Capitală, poluare fonica

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE