Primarii de sector cer modificări în traseele mijloacelor de transport în comunPrimăria Capitalei anunţă că primarii de sector au solicitat, în cadrul primei întâlniri de lucru cu primarul general Gabriela Firea, ca o serie de trasee ale mijloacelor de transport în comun să fie extinse sau relocate.

Primarii de sector cer modificari in traseele mijloacelor de transport in comun
Primarii de sector cer modificări în traseele mijloacelor de transport în comun
Foto: ratb.stfp.net

"Astfel, in sectorul 1 s-a solicitat relocarea traseelor pentru zonele Bucurestii Noi, Straulesti, Chitila, soseaua Centurii si Odai, pentru sectorul 2 al Capitalei, extinderea traseului Andronache, introducerea traseului pentru cartierul Creanga si gradinile Fundeni, in sectorul 4 mai multe statii si mai multe masini pentru soseaua Turnu Magurele si bd. Constantin Brancoveanu, pentru sectorul 5 extinderea liniilor de troleibuz si autobuz 96 si 226, iar in sectorul 6 suplimentarea liniei Giulesti-Sarbi si in cartierul Brancusi", a transmis primarul general Gabriela Firea printr-un comunicat de presă.

Primăria Capitalei nu a anunţat însă un termen pentru aceste trasee şi nici dacă au existat discuţii cu RATB în acest sens.

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea a avut, luni, o şedinţă comună cu primarii din cele şase sectoare, în care au fost abordate subiecte care ţin de infrastructură, trafic, transport în comun şi salubritate. Printre deciziile luate luni se numără amenajarea "în regim de urgenţă" de piste pentru biciclişti în Sectorul 3, amenajarea de parcări pe terenuri virane, scăderea chiriilor din Piaţa Amzei, dar şi amplasarea de jardiniere de protecţie lângă Dâmboviţa. 

Etichete: firea, RATB, trasee ratb bucuresti

0/1 COMENTARII
dddx
28 Jun 10:32
+0
VOTURI
-0
În regim de urgență nu se pot moderniza linii de tramvai și peroane înguste lipsite de balustrade de protecție?De ce piste de biciclete?Sunt mai importante pistele de biciclete decât faptul că ne punem viețile în pericol în stațiile de tramvai înguste lipsite de balustrade de protecție?A vedea Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor,Bulevardul Corneliu Coposu etc etc.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE