Primarul Buzăului, Constantin Boşcodeală, filmat în timp ce face sex cu două femei VIDEOO înregistrare în care primarul din Buzău, Constantin Boşcodeală, ar face sex cu două femei a fost publicată miercuri.

Primarul Buzaului, Constantin Boscodeala, filmat in timp ce face sex cu doua femei VIDEO
Primarul Buzăului, Constantin Boşcodeală, filmat în timp ce face sex cu două femei VIDEO
Foto: gandul.info

O inregistrare video in care primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, ar face sex cu doua femei a fost difuzata miercuri de mai multe ziare si televiziuni, dar edilul cercetat de justitie in doua dosare afirma ca e vorba de o "facatura" si un "santaj".

"Filmul este o facatura. In cursul acestei zile, m-am consultat cu avocatul si o sa depun o plangere la Parchet. Dupa parerea mea, filmul este un santaj. Nu pot sa-mi dau seama", a declarat Boscodeala, conform Antena3.ro.

Potrivit Libertatea.ro, scenele de sex ar data din anul 2012 si ar fi fost distribuite de un anonim catre redactiile mai multor publicatii locale din Buzau. 

Puteţi vedea filmuleţul aici.

In 10 februarie 2015, Constantin Boscodeala, primar al Buzaului si presedinte al organizatiei judetene a PSD Buzau, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul in care fusese trimis in judecata de DNA in iulie 2013, fiind acuzat ca a acordat ilegal din bugetul local peste 1,6 milioane de lei catre Fotbal Club Gloria Buzau, decizia Judecatoriei Brasov nefiind definitiva.  De altfel, Boscodeala a facut apel, care se judeca acum la Curtea de Apel Brasov.

Etichete: constantin boscodeala, primar buzau, sex

0/1 COMENTARII
vasile
21 Jan 07:51
+0
VOTURI
-0
Si care e problema? Voi nu faceti sex? Sunteti invidiosi, nebunilor!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE