Primarul Capitalei cere DEMISIA şefilor RADETPrimarul interimar al Capitalei a precizat vineri, într-o conferință de presă, că nu vor fi probleme cu furnizarea agentului termic în iarna 2015-2016. Ștefănel Dan Marin a anunţat că va cere revocarea membrilor Consiliului de Administrație al RADET.

Primarul Capitalei cere DEMISIA sefilor RADET (Foto romaniatv.net)
Primarul Capitalei cere DEMISIA şefilor RADET (Foto romaniatv.net)

Edilul Capitalei a anunțat că va cere revocarea membrilor Consiliului de Administrație al RADET și numirea unui nou CA, care să emită un plan de restructurare a Regiei, informează realitatea.net. 

RADET: Bucureştiul ar putea rămâne fără căldură. Gerea susţine că ELCEN va furniza agent termic

UPDATE Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) anunţă că apa caldă şi căldura s-ar putea opri în Bucureşti, într-o săptămână, dacă între timp nu se aprobă bugetul pe anul în curs. Chiar dacă şeful ELCEN, Marcel Nicolaescu, spune că bucureştenii vor avea apă caldă şi căldură toată iarna, preşedintele CA al RADET, Gabriel Dumitraşcu, subliniază că degeaba va furniza ELCEN căldură, atâta timp cât RADET nu are buget aprobat şi practic nu are bani să repare avariile. În schimb, ministrul interimar al Energiei, Andrei Gerea, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, la sediul Ministerului Energiei, că ELCEN va continua furnizarea agentului termic și va aduce apă caldă și căldură 'la poarta RADET'.

Primarul interimar al Capitalei, Marin Ștefănel Dan, a avut o reacţie neaşteptată în scandalul căldurii din Bucureşti. În timp ce sute de mii de bucureşteni ar putea rămâne fără apă caldă şi căldură, edilul a înjurat atunci când a fost întrebat de un jurnalist la radio despre această problemă.

Primarul interimar al Capitalei A ÎNJURAT ÎN DIRECT LA RADIO: "Băga-mi-aș **** în ei" 

La insistenţele jurnaliştilor de la Europa FM, Marin Ștefănel Dan a oferit o reacţie în scandalul încălzirii din Capitală. El le-a declarat jurnaliştilor că subvenţiile pentru căldură sunt deja plătite în avans. La insistenţele ziaristului care l-a rugat pe edil să revină cu explicațiile pentru că nu a răspuns la întrebarea dacă și de când se va opri apa caldă în București, primarul a spus: "Băga-mi-aş..în ei!", a reacționat nervos primarul Marin Ștefănel Dan, după care a închis telefonul, scrie Europa FM.

Ministrul Energiei Andrei Gerea a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că primăria Capitalei se va împrumuta pentru a plăti datoriile RADET la ELCEN, astfel că ELCEN va continua să livreze apă caldă şi căldură bucureştenilor. În plus, ministerul Energiei a precizat că îi solicită preşedintelui Consiliul de Administraţie al RADET, Gabriel Dumitraşcu, să îşi dea demisia.

Etichete: demisie membri CA RADET, Marin Ștefănel Dan, primar general, RADET

0/1 COMENTARII
Primarul a fost angajat RADET
13 Nov 23:19
+0
VOTURI
-0
Ati uitat sa mentionati ca acest Stefanel - rahatel cu ochi, membru UNPR, a fost ANGAJAT LA RADET BUCURESTI, incadrat politic, fara concurs, pe postul de Sef Serviciu Administrativ, din luna iulie pina in ziua cand a fost PUS primar (16.11.2015).
Ar trebui sa le descrie bucurestenilor cum a taiat frunza la ciini la RADET, pe banul lor...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE