Primarul Capitalei: E posibil ca şcolile şi grădiniţele să fie închise şi miercuriPrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că este posibil ca școlile și grădinițele să fie închise și miercuri, având în vedere condițiile meteo.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

"Urmează o săptămână grea, cu temperaturi în București de circa minus 20 de grade, de aceea am și spus ca luni și marți școlile să nu fie deschise. Posibil să prelungim și pentru miercuri. Vom anunța. Mâine dimineață, la ora 9,00, avem comandament la Primăria Capitalei. Prin consultare cu ministrul Educației și Inspectoratul General Școlar vom lua o decizie și o vom anunța", a spus Gabriela Firea, duminică.

CITEŞTE ŞI Şcoli şi grădiniţe ÎNCHISE, luni şi marţi, în Bucureşti şi alte 20 de judeţe

Etichete: cursuri suspendate bucureşti, Gabriela Firea, gradinite inchise bucureşti, scoli inchise bucuresti

0/1 COMENTARII
Cris
08 Jan 20:22
+0
VOTURI
-0
Ce putoare a ajusns la Primaria Capitalei... Dar de ce sa fie inchise scolile? A fost vreun cutremur de 9 grade, a picat asteroidul, si-a schimbat Pamanul axa de rotatie... ??? Care e faza, ca nu inteleg... La fiecare ninsoare dam concediu copiilor cate 3 zile? Absolut penibil. Dar ce, pe vremea lu Ceasca nu se intampla sa ninga? Luam cumva vacanta cate 3 zile?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE