Primarul Capitalei: Există firme străine interesate să cumpere RADET pe doi lei dacă se poatePrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminică seară, că există interese din partea unor companii străine să cumpere 'pe doi lei' RADET, menționând, în context, că în aceste jocuri ar fi implicați și foști angajați ai serviciilor secrete.

Termoenergetica Bucuresti
Termoenergetica Bucureşti

'Vreau să afirm cu toată tăria și responsabilitatea (...) că cel mai mare pericol pentru Capitală vine de la câțiva reprezentanți ai unor companii private care doresc cu toată puterea să facă afaceri în continuare în acest domeniu (...) Ni se dau semnale explicite, deja străvezii, să o lăsăm mai moale cu organizarea și cu investițiile la RADET și cu transformarea RADET în societate pe principii europene, pentru că există firme străine interesate să cumpere cu totul RADET dacă se poate pe doi lei (...) Vreau să vă spun că inclusiv domnul avocat Piperea, de la casa de insolvență care a fost declarată administrator judiciar, mi-a spus că a primit și dumnealui mesaje importante. Sunt presiuni să nu însănătoșim RADET-ul, să nu ne punem în aplicare planul de reorganizare pentru că vor să îl ia pe doi lei (...) RADET-ul nu este de vânzare (...) Dacă vreodată un alt primar va dori să privatizeze RADET-ul, cred că o va face conform legii, transparent și invitând toți actorii de pe piață la privatizare, nu doar un singur jucător, care acum face presiuni la adresa noastră', a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Potrivit acesteia, persoane care au lucrat în fostele servicii secrete din țara noastră și care acum lucrează pentru aceste firme private nu ar fi străine de aceste 'interese'.

'În acest moment, și către domnul Piperea și către mine vin (...) informații că Veolia dorește să preia RADET, pentru că a mai preluat câteva în țară și, dacă a văzut că se poate fără o competiție serioasă (...) Sunt implicați, cel puțin una dintre persoane, oameni care au lucrat în fostele serviciile secrete și care acum sunt bine merci în firme private, cu funcții importante, români de-ai noștri care atât de mult țin ei la țara aceasta încât ar lua compania de termoficare și ar da-o pe doi lei unui privat', a mai spus primarul general al Capitalei.

Etichete: firea, Gabriela Firea, RADET, RADET Bucureşti

0/6 COMENTARII
FA SI TU BANI DIN INTERNET
13 iun 00:59
+0
VOTURI
-0
SALUT ! , VREI SA FACI BANI DIN INTERNET ?

Nici eu nu am crezut ca este real , dar am ajuns sa fac 50 de euro pe zi !
Intamplator am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 4000 mii de euro. INITIAL VA TREBUI SA CUMPERI ZIARE APOI SA LUPTI DE 10 ORI SI SA MUNCESTI, dupa aceste activitati vei primi sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare. Te astept , click : bit.ly/2gZQiP0
( daca nu merge sa dai click copiaza link-ul si pune-l in casuta de url sus si dai enter )
....fgdg5y6
JAMES
11 iun 22:06
+0
VOTURI
-0
Pur LSD, MDMA, pilule de partid, extaz - pastile xtc, JWH-018, ketamină hcl, MDPV, pulbere de metadonă, pulbere de oxicodonă, A-pvp

E-mail (jamescaroll20@gmail.com)
(Skype: james_carol)

Ecstasy -xtc pilule, MDMA, JWH-018, ketamină hcl, MDPV, metadonă pulbere, pulbere de oxicodonă, A-pvp, pudră de cocaină, MDPV, APVP, MDIA, 2C-I, 2C-E, 2C-P, 2C-B , Pelleturi de 5-MeO-DALT, 3,4-CTMP

RĂSPUNSURI DE RĂSPUNSURI ȘI REDUCERI SUNT DISPONIBILE) ORDINEAZĂ
Maximus
06 iun 20:09
+0
VOTURI
-0
Pe doi lei + datoriile istorice sau astea nu se pun?
Fox
06 iun 14:28
+0
VOTURI
-0
OOOO, s-a trezit blonda. Si cand se trezeseste cu gura deschisa, ii mai iese o perla!

Pandeleo! E absolut normal sa existe interes de cumparare mai ales pe doi lei daca s-ar putea! Tu nu ai cumpara-o daca ai putea, pe doi lei? Prost e ala care o da nu cel care vrea sa cumpere ceva care sa ii aduca profit cat mai mare!!! Dar daca esti blonda nu te prea ajuta mintea ta de cititoare de prompter!
vlad
05 iun 10:23
+0
VOTURI
-0
Ai naibii straini, nu ne lasa sa facem nimic, sa organizam noi companiile astea pe "principii europene" :))). Ce minciuni nene. Cine te obliga primarie sa privatizezi RADET??? Nimeni, asa ca ce discutam??? Teme pentru prosti...
Chirita, administrator special
05 iun 09:38
+0
VOTURI
-0
'Vreau să afirm cu toată tăria și responsabilitatea (...) Sunt implicați, cel puțin una dintre persoane, oameni care au lucrat în fostele serviciile secrete și care acum sunt bine merci în firme private, cu funcții importante, români de-ai noștri care atât de mult țin ei la țara aceasta încât ar lua compania de termoficare și ar da-o pe doi lei unui privat', a mai spus primarul general al Capitalei.

Cu toata responsabilitatea... niste nume de fosti ofiteri din serviciile secrete care acum lucreaza la Veolia le puteti face publice?
Ca de zis la Hantena 3 ca vin oamenii rai care te urmaresc pe strada nu e deloc "cu toata responsabilitatea"! Sa fii primar este un pic mai dificil decat sa citesti de pe prompter ce-ti dicteaza patronul!
Si, cu toata responsabilitatea, Veolia are tot dreptul sa te dea in judecata pentru defaimare. Asta doar daca nu poti dovedi ca nu vorbesti ca sa nu adormi!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE