Primarul Capitalei îi dă în judecată pe consilierii opoziţiei. Către Ciucu: Sunteţi obsedat de minePrimarul general al Capitalei a declarat, miercuri, în şedinţa CGMB, că îi va da în judecată pe consilierii care blochează proiectele de transfer de patrimoniu de la Primăria Capitalei la companiile municipale.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

„Vreau să vă spun de la început că nu voi răspunde cu aceeaşi violenţă în limbaj şi nedreptate, aşa cum au făcut unii colegi din opoziţie. Pentru că nu am fost educată aşa şi vreau să dovedim că ne ridicăm la nivelul de patriotism şi decenţă al înaintaşilor noştri. Dar de ce se opun colegii noştri din opoziţie înfiinţării societăţilor? Sunt municipii conduse de primari PNL care au înfiinţat multiple societăţi, companii de ani de zile, şi îi felicit pe foştii primari PNL sau PDL, Emil Boc, Falcă sau Robu de la Timişoara", a declarat Gabriela Firea.

Primarul general a intrat în polemică cu Ciprian Ciucu, consilier PNL, căruia i-a transmis că-i face cunoştinţă cu soţul ei, Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari.

„Dar cum dumneavoastră sunteţi obsedat de mine, dar nu cred că sunteţi masochist aşa că o sa vă fac cunoştinţă cu soţul meu. Cum aceste companii înfiinţate de PNL şi PDL funcţionează, cum eu trag concluzia că dumneavoastră vreţi să perpetuaţi această situaţie de Ev Mediu primitiv cu aceleaşi căpuşe şi lipitori. Nu mă veţi împiedica la nesfârşit pentru că există lege pentru orice. În momentul în care se va aproba transferul patrimoniului de la regii la companiile moderne, vă dăm în judecată pe cei care nu votaţi, să spuneţi de ce blocaţi Bucureştiul", a mai declarat Gabriela Firea.

 

Etichete: Gabriela Firea, primarul Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h