Primarul Cristian Popescu-Piedone a participat la inaugurarea unei grădinițe în CernăuțiPrimarul Cristian Popescu – Piedone a fost invitat la inaugurarea grădiniţei „Lumea Copiilor" din comuna Mahala, regiunea Cernăuţi, localitate cu care Sectorul 4 a semnat un acord de cooperare.

 

Pentru implementarea unui parteneriat activ de interes civic, Edilul Sectorului 4, însoţit de o delegaţie formată din reprezentanţi ai Autorităţii Locale Sector 4, vizitează această localitate, în care populaţia este compusă în proporţie de 98% din români, informează un comunicat de presă remis de Primăria Sectorului 4.

Primarul Cristian Popescu – Piedone şi Elena Nandriş, Primarul comunei Mahala au discutat despre modalităţi de susţinere reciprocă în domenii precum administrația publică locală, cultură, turism, economie și comerț, dar și în alte domenii compatibile cu politicile administrativ - sociale agreate de ambele părți, adaugă sursa citată.

În prima dintre cele 4 zile în care se vor afla în comuna Mahala, membrii delegaţiei române au vizitat Primăria comunei, cât şi locuri încărcate de istorie şi obiective turistice din zona Cernăuţi, participând şi la inaugurarea Grădiniţei „Lumea Copiilor".

Cu acest prilej, Primarul Cristian Popescu – Piedone le-a oferit copiilor cărţi şi cd-uri cu poveştile lui Ion Creangă, jucării şi dulciuri, donând, totodată, aparatura electronică necesară dotării grădiniţei.

„Am răspuns cu bucurie invitaţiei pe care ne-au adresat-o prietenii noştri din comuna Mahala. Ei ne-au vizitat în luna iunie, când am făcut primul pas către realizarea înfrăţirii, în premieră, a unei entităţi administrative din Ucraina cu un Sector al Bucureştiului. Gazdele noastre ne-au întâmpinat cu bucurie şi cu ospitalitatea binecunoscută, făcându-ne să ne simţim ca acasă", a declarat Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4.

Etichete: cernauti, grădiniţă, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE