Primarul din Reşiţa, Mihai Stepănescu, suspectat de luare de mită pentru atribuirea unui contractPrimarul din Resita este suspectat de procurorii DNA ca ar fi primit mita pentru atribuirea si derularea unui contract de lucrari publice incheiat de autoritatea locala si o firma, conform unor surse judiciare citate de Agerpres.

Primarul din Resita, Mihai Stepanescu, suspectat de luare de mita pentru atribuirea unui contract
Primarul din Reşiţa, Mihai Stepănescu, suspectat de luare de mită pentru atribuirea unui contract
Foto: caon.ro

Potrivit surselor citate de Agerpres.ro, Mihai Stepanescu ar fi pretins si primit, cu titlu de mita, sume de bani de la SC Elis Pavaje SRL Alba, in legatura cu atribuirea si derularea unui contract de lucrari publice incheiat de Primaria Resita in valoare de aproximativ 600.000 lei.

Edilul, sustin sursele, ar fi pretins un procent de aproximativ 10% din valoarea platilor efectuate de Primarie catre aceasta societate.

Potrivit unui comunicat DNA, procurorii Directiei din Timisoara efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, comise in perioada 2014 - 2015.

Joi, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 5 locatii situate in municipiul Timisoara si municipiul Resita, din care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice, transmite sursa citata.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii.

Etichete: DNA, mită, primar resita

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE